29.10.2015 Av: bloggelev Postet i: Backpacker Tags: backpacker, norgerundt, walkabout, utenpenger, fhs
Forberedelser til Norge Rundt

Forberedelser til Norge Rundt

I de siste dagene har vi begynt å forberede oss til Norge rundt turen. Turen starter på mandag, men noen av oss velger å dra på søndag. Klassen er delt i grupper på 4 og 4.

Gruppene har ringt og mailet for å prøve å skaffe gratis transport med bla. NSB og flere busselskaper, men få har hatt hell med dette. Det ser ut til at mange tyr til bil, og heller jobber for å skaffe penger til drivstoff. Noen har også hatt hell i å få sponset drivstoff av bensinstasjoner. Vi har også vært i kontakt med butikker for å høre om spons av litt mat. Vi har ikke alltid like mye hell med dette heller, så vi håper vi kan få litt mat hos dem vi skal bo hos. 

Min gruppe har allerede begynt med litt jobbing. Første jobben vår var å skifte dekk på bilen til Øyvind. Takk for bidraget!

Sverre i full sving med dekkskift

Jeg er på gruppe med Ina, Sverre og Lisa. Vi er heldige som kjenner folk jevnt over hele landet, og kan derfor bo hos dem. Vi vil likevel prøve å få til en natt på en folkehøgskole for å oppleve en annen skole. 

Vi har planlagt reiserute, så nå mangler vi bare å få samlet inn penger til bensin, og et par steder å sove.  

Det er litt skummelt at vi drar om kun tre dager når ikke alt er planlagt, men jeg tror turen blir veldig fin og lærerik!

- Maja