29.01.2017 Av: Backpacker Postet i: Backpacker Tags: rauland, Ski, backpacker, backpacking, backpack, tur, hytte, hyttetur, sol, aking, slalåm, ake

Hyttetur til Rauland

 

Tirsdag 24.01.2017 

Tirsdag morgen dro hele Grenland folkehøgskole til Rauland skisenter hvor vi skulle tilbringe de neste tre dagene. Det var god stemning i bussen... hvor alle fikk forlenget nattesøvnen et par timer ekstra. Da vi ankom Raulandsfjell alpinsenter, ble vi tildelt et rom sammen med roomiene våre. Utover dagen koste flere av oss seg i alpinbakken, mens andre hadde valget mellom langrenn, aking eller bare å slappe av. Senere denne kvelden spiste vi en nydelig middag i godt selskap.


Onsdag 25.01.2017

På onsdag våknet vi opp til en god frokost (ikke at vi "morgenfugler" fikk oppleve dette) før vi suste videre til akebakken. Her prøvde vi en ny type "ekstremsport" vi aldri hadde prøvd før. GØY! Også denne dagen hadde vi valget mellom å stå på slalåm og langrenn, noe mange fra klassen utnyttet seg av. På kvelden spilte vi spill, bordtennis og hadde det koselig sammen med hverandre. 


Torsdag 26.01.2017

På torsdag var det dessverre tid for hjemreise, men før vi satte snuten hjemover samlet vi oss på skisenteret for en god lunsj med grilling og kos. Sola skinte, og det satte virkelig prikken over i´en på en fantastisk tur!