30.11.-0001 Av: Backpacker Postet i: Backpacker Tags: backpacker, norgerundt, grenlandfhs, folkehøgskole
Norge rundt

Norge rundt

Emma, Vilde, Magnus og Ida var ein av gruppene som reiste sammen på Norge rundt tur. Her har de skrivet en liten oppsummering om hva de gjorde de dagene. 

Dag 1: Vi startet turen vår med å stappe oss inn i kompisen til Magnus' litt for liten bil. 5 personer og 4 backpacker-sekker på minst 13 kg hver. Slik satt vi i 3,5 timer, og det var egentlig alt i alt en veldig morsom opplevelse! Vi ankom Søgne, der Magnus er fra, vasket bilen til han som kjørte oss, lagde oss en god natchos og så film.

 
Dag 2: Vi satte kursen mot Kristiansand dyrepark etter å ha skiftet dekk på foreldrene til Magnus sin bil, som tjeneste. Der koste vi oss skikkelig med fint vær og null kø! Det viser seg at det ikke er så mange som besøker dyreparken en mandags morgen i kalde november. Senere kjørte vi innom et par koselige "skjulte skatter" i Søgne; Donestranda og Hellevika. På kvelden lagde vi pizza og spilte spill hjemme hos Magnus. 
 
Dag 3: Vi sto opp tidlig og satte kursen vestover. Først tok turen til flotte Mandal, og deretter til Linesnes fyr. Det var en fantastisk dag med nydelig vær! Etter dette kjørte vi opp til Flekkefjord og parkerte bilen der. Deretter tok vi buss til Stavanger. Vi vandret litt rundt i byen da vi kom frem, og brukte det siste av pengene våre på å spise på Egon. Vi var heldige som fikk sove hos en venninne av Emma, og falt raskt i søvn der etter en lang dag.
 
Dag 4: Vi sto opp til en fantastisk frokost og fikk skyss inn til byen der vi tok buss til Haugesund. I Haugesund ble vi hentet av faren til Emma, og kjørte hjem til henne. Etter litt lunsj fikk vi bruke bilen til Emma for å komme oss frem på Karmøy. Vi var på Vikinggården på Avaldsnes, besøkte miniatyrversjonen av frihetsgudinna på Visnes og så Åkrasanden på Åkra. Senere spiste vi taco sammen med familien til Emma, og så film og spilte spill til kvelden var omme. 
 
Denne turen har vært utrolig gøy å få planlegge helt selv, og det var skikkelig kult å gjøre planene til virkelighet!