27.10.2017 Av: Backpacker Postet i: Backpacker Tags: backpacker, skottland, Edingburgh, highlands, SUP, sekkepipe, kilt, Bobby, Edingburgh Castle, VHS, rafting
Skottland var fantastisk!!

Skottland var fantastisk!!

Vi på backpackerlinjen på Grenland folkehøgskole, reiste til Edinburgh sammen med reiseliv. Vi reiste om natten og kom frem til Edinburgh på formiddagen, den første dagen var vi på Edinburgh Castle og Camera Obscura, begge delene var en suksess og vi avsluttet dagen på meksikansk restaurant med fantastisk god mat. Dag 2, startet vi med morgensamling i St.Giles cathedral, deretter var vi på Museum of Scotland, der vi fikk se og oppleve masse. Post 2 på programmet var Dungeons, her fikk vi flere skumle opplevelser. Middagen spiste vi på en italiensk-amerikansk restaurant, der vi fikk pizza, pasta og masse brus. Dagen ble avsluttet med mord og mysterier tour, som var sinnsykt gøy og veldig interessant. Siste dagen startet vi på Holyrood Palace, der dronning Elisabeth bor når hun besøker Skottland. Deretter var vi på Whisky experience og fikk smake whisky, alle var veldig imponerte over opplegget. Vår siste middag i Edinburgh før vi reiste videre til Highlands, var på Hard Rock café. Alt i alt et fantastisk opphold i Edinburgh.

På onsdag morgen gikk bussen fra Edinburgh til Highlands. Det var en fin tur på tre timer, men mye soving og fin natur. Da vi kom opp dro guttene på rafting, mens jentene dro på fjelltur. Da vi kom tilbake fikk vi god mat og kake, og kvelden ble brukt til å se på VHS-filmer og spille kort. På torsdag dro jentene på rafting og noen prøvde seg også på stand up paddling. Guttene som ikke skulle på SUP, dro ut på fjelltur. De fleste besøkte også den lokale kafeen og spiste lunsj. Deretter var det film og kos i fellesrommet, og vi fikk servert en god middag, igjen med kake til dessert. På kvelden var det lek i regi av Tuva og Herman, og deretter klemmerunde. Dette har vært en kjempe bra tur, og vi har kost oss masse!

 
Her var det Skottlandfølelse fra første stund. Mann i kilt og sekkepipe. Det andre bilde er fra da vi besøkte den kjente statuen og kaféen oppkalt etter Bobby.På vei opp til Edinburgh Castle.
 
Tiril og Ylva på den fine stranden oppe i Highlands.

Fornøyde jenter, endelig på toppen!