19.02.2018 Av: Bistand/action Postet i: Bistand/action Tags: bistand/action, safari, dyr, villeDyr, gamedrive, grenlandfhs
2-dagers safari

2-dagers safari

 

Nå sitter vi slitne, men fornøyde på den norske skolen i Nairobi. Vi har hatt to fantastiske dager på Manyatta Camp i Masai Mara. Her ble vi møtt av hyggelige ansatte og engasjerte sjåfører i Elida Tours som tok oss med på safari allerede én time etter ankomst. 

Og for en start vi fikk! 

I løpet av to timer fikk vi se sebra, sjiraffer, elefanter, løver, bøfler, gnu, gaseller og mange flere smådyr og fugler. På kvelden var det god mat og avslapning. 

 

Dag 2 hadde vi en hel dag ute i nasjonalparken. Vi stod opp før sola og gjorde oss klare. Også idag fikk vi en utrolig start. En løvinne med tre løveunger var omtrent det første vi så, i tillegg til en gepard. I løpet av safarien så vi uvanlig mange løver, noe vi syns er veldig artig. Vi kjørte også til Mara River og fikk sett flodhester og krokodiller. 

 

Til lunsj satte vi oss under et stort tre og spiste matpakker vi hadde fått med oss.

Vi har fått se 3 av de 5 store, altså elefant, løve og bøffel. Vi fikk ikke sett neshorn og leopard, men vi er storfornøyde og veldig glade for å ha opplevd en så spesiell og minnerik safari!