09.10.2017 Av: Bistand/action Postet i: Bistand/action Tags: bistandaction, Sunnmøre, roadtrip, hoddevik

For en FANTASTISK tur

 

Bistand/action på klassetur til Sunnmøre

 

Vi har hatt seks fantastiske dager på tur sammen. Vi har hatt vår hovedbase i barndomshjemmet til Randi Irene på Fiskå i Sunnmøre.  På søndag startet vår roadtrip mot Sunnmøre. Vi hadde en utrolig fin kjøretur i minibussen. På turen opp kjørte vi innom isteeen Jostedalsbreen.

 

 

 

På mandag hadde vi opplegg hele dagen. Vi skulle først dra til vestkapp så skulle vi få surfe på selveste Hoddevik. Det var en fantastisk utsikt fra Vestkapp og vi fikk tatt fine bilder. Etter besøket på Vestkapp dro vi rett til Hoddevik. Enn at vi skulle få surfe på Hoddevik som er kåret til blant de ti beste surfeplassene i verden. Hoddevik holdt sine mål. Vi fikk kurs fra lapoint av to flinke instruktører og vi hadde en fantastisk opplevelse.

 

 

 

Tirsdags morgen startet vi arbeidet i drivhuset til Radi Irene. Vi rev ned alle agurkplantene på kun 4 arbeidstimer. Vi var veldig effektive og jobbet hardt, men samtidig hadde vi det også veldig gøy. Vi fikk overraskelse av faren til Randi Irene som kom med masse kjeks, brus, is og sjokolade. I Tillegg til at arbeidet var veldig gøy fikk vi også hele 20 000 kr i bidrag til vårt arbeid i Afrika.

 

 

 

Senere på dagen dro vi på en besøksgård som heter Hakallegarden. Det var fint å se hvordan dyrene levde sammen. 

 

Vi startet onsdagen med buldring i buldrerommet de har nede i drivhuset. Det var et veldig profesjonelt rom som vi virkelig fikk utfordret klatrekunnskapene våre.
Senere på onsdagen dro vi på fisketur og fikk over 80 fisker! Med oss var også venninen til Randi Irene, Sunnøve som skal være med oss på Afrikaturen. Det var gøy å bli litt kjent med henne før vi skal reise sammen. På kvelden dro vi ned til et naust der vi spiste reker, stekte fisk vi hadde fått og koset oss.

 

 

Tidlig torsdagsmorgen dro vi til Haugen i Nordfjoreid. Der fikk hele klassen ri på Islandshester. Dette var en ny erfaring for mange, men vi har også noen flinke ridejenter i klassen som fikk vist seg fram litt.
Etter ridningen dro vi på hytta til Johanne T. Dette var en fantastisk avslutning på en fantastisk tur. Vi fikk to nydelige kaker og masse grillmat fra foreldrene til Johanne. På hytta badet vi i stampen, spilte kort, spiste god mat og koset oss. 

 

Vi har det så bra sammen og trivees godt ilag som en klasse! På turen har vi møtt så utrolig mange snille og sjenerøse mennesker og vi setter stor pris på at folk er så gode! Tusen takk for en sikkelig bra tur!!