24.11.2014 Av: Bistand/action Postet i: Bistand/action Tags: bistand/action, praksisuke, los angeles, grenland folkehøgskole, grenlandfhs
Frigg og Ragnhild i Los Angeles!

Frigg og Ragnhild i Los Angeles!

To av våre flotte Bistand/action-jenter har tilbrakte praksisuken i Los Angeles! Her forteller de om uken i Sjømannskirken, og om de velfortjente feriedagene i solfylte California :)

1. november startet reisen vår til Los Angeles. Vi sov på hotell til dagen etter i Oslo ved flyplassen siden vi skulle reise så tidlig dagen etter. Reisen gikk veldig bra, vi mellomlandet i London, og fløy deretter rett til LA. Vi var nå klar for en uke med jobb på sjømannskirken i San Pedro, og en langhelg ferie i Santa Monica. Det gikk veldig fint å jobbe på sjømannskirken. Vi lagde for det meste vafler til besøkende, blandet lemonade, lagde fårikål, dekte bord til besøk, tok oppvasken og snakket med gjester. En dag jobbet vi også på en begravelse, hvor vi nesten ble giftet bort!

  

 

   

På ettermiddagene fant vi på mye forskjellig. Det gikk for det meste i å shoppe, besøke fine og kjente steder og ellers leve det amerikanske livet, hehe. Vi hadde også to fridager, hvor vi var på outlets, shoppingsentre og Universal Studios. Vi leide også bil, noe som gjorde at vi kunne kjøre rundt der vi ville. Vi kjørte blant annet til Hollywood og følte oss litt kule hvor vi kjørte rundt der :))))

    

   

De siste dagene bodde vi på hotel i Santa Monica. Dette var utrolig kjekt. Vi fant på masse gøy, shoppet blant annet litt mer, var på Santa Monica Pier, og solte oss på stranden. Vi ble også invitert til Leonardo Di Caprio sin 40-års bursdag, men vi valgte heller å spise middag med Helena og Maren den kvelden ettersom vi ikke fant noe fint å gå med...

  

Alt i alt ar det vært ti fantastiske dager i LA!! Og det har forresten vært fra 25-30 grader hver dag<3<3

 

Klem fra Frigg og Ragnhild