19.11.2017 Av: Bistand/action Postet i: Bistand/action Tags: Plan, bistandaction, praksisuke
PLAN Internasjonal Norge

PLAN Internasjonal Norge

Vi på Bistand/Action hadde praksisuke i uke 45 og i den anledning jobbet to Helene og Marianne hos Plan i Oslo. 

Første dagen var vi veldig spente! Vi visste ikke så mye om hva vi skulle gjøre hos Plan, men vi visste at vi skulle jobbe i fadderavdelingen og med Plan Ungdom. Vi ble møtt av veldig hyggelige ansatte som syntes det var supergøy at vi hadde vår praksis hos dem. Vi fikk et lite foredrag om Plan generelt før vi startet arbeidet i fadderavdelingen. Der fikk vi validere informasjon om fadderbarn fra felten og sjekke at alt så riktig ut før den informasjonen blir sendt ut til fadderne. Etter lunsj leste vi gjennom brev fra fadderne og oversatte dem til engelsk før de blir sendt videre til fadderbarna.

Andre dagen fortsatte vi å oversette brev frem til lunsj. Etter det fikk vi prate med en hyggelig dame fra programavdelingen om prosjektene til Plan i Uganda, Kenya og Tanzania. Så fikk gikk vi videre til Plan Ungdom hvor vi skulle lage en Kahoot til et arrangement.

Tredje og siste dagen fortsatte vi med kahooten. Etter det fikk vi en ny oppgave hvor vi skulle lage et system til en byttekveld de skulle arrangere i uke 46. Helt til slutt skulle vi sortere ut barneskoler fra en lang liste og finne mailadressen til skolene.

Alt i alt er vi veldig fornøyd med vår praksis. Vi har lært masse om Plan generelt og om arbeidet deres i de landene vi skal besøke i februar. Oppgavene var både varierte, spennende og morsomme! Takk for oss Plan Norge!

Hilsen Marianne og Helene!