15.03.2017 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: gfhs, fhsliv, Fotballkamp, fotballeuropa

10 fine dager i Spania for Fotball Europa!

Da var det endelig klart for Fotball Europa sin fotballtur til Spania. Denne turen har vi sett fram til lenge, og vi gleda oss stort før avreise. Planen for turen var at vi først skulle være en uke i Madrid, før vi skal være i Barcelona siste helgen.

Etter en slitsom reise var det veldig deilig å komme fram til hotellet i Madrid. Vi bodde i 8-manns leiligheter, noe som var veldig sosialt og kjekt. De to første dagene gikk med til å utforske byen i fint vær og god temperatur. Noen brukte fritiden til mye shopping, andre til å sole seg. Søndag var nesten hele klassen på futsalkamp i et lite tettsted utenfor Madrid. Vi så et av verdens beste futsallag, hvor verdens beste futsalspiller spiller. Det ble en målrik kamp, hvor hjemmelaget Inter Movistar vant komfortabelt. Å være på futsalkamp var noe nytt for de fleste, og samtlige var enige om at det var en stilig opplevelse. Samtidig som futsalkampen var tre av elevene på Atletico Madrid-Barcelona på Vicente Calderon. 

De neste dagene gikk med til trening og en del fritid. Fotballtreningene hadde vi på et flott kunstgressanlegg noen metrostopp unna hotellet. Her hadde vi tre gode treninger med høyt tempo og godt humør. Onsdag var vi på Santiago Bernabeu og så Real Madrid mot Las Palmas. Dette ble en heidundrende kamp med rødt kort, to straffer, seks mål og god kok på tribunen. Tidligere hadde vi også hatt omvisning på Bernabeu. Samtlige var fornøyd etter kampen, med unntak av stakkars Elias som måtte se Real Madrid avgi poeng. Siste dagene i Madrid gikk med til enda litt mer fritid, i tillegg til at vi hadde sosiale sammenkomster på hotellrommene på kveldene. 

Fredag fløy vi videre til Barcelona hvor vi skulle tilbringe siste helgen. Denne dagen gikk med til sightseeing, shopping og avslapping. Lørdag hadde vi en fotballtrening tidlig på dagen, før vi så Barcelona-Celta Vigo på kvelden. Nok en gang får vi en god kamp med mange mål. Kampen vant Barcelona uten problemer 5-0. Etter en magisk aften på Camp Nou var det klart for hjemreise på søndag. Takk til klassen for en strålende tur, og takk til Håkon for å være en flink trener og reiseleder, selv om det nok ble litt mye junkfood for ernæringsfysiologen

Bilder fra turen :) :)