15.02.2017 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: fhsliv, fotball europa, spania 2017
Fotball Europa til Spania!

Fotball Europa til Spania!

 Etter en travel helg med natturnering og besøk av mange tidligere elever er det nå tid for å ta en god ukes vinterferie. 24.februar går nemlig turen til Spania.

Vi skal være i Madrid ca en uke, før vi setter oss på et nytt fly og avslutter turen i Barcelona. Spaniaturen er noe alle på Fotball Europa ser veldig frem til. Det blir en tur med mye program, men også en del fritid hvor det er litt opp til oss selv hva vi ønsker å gjøre. Vi skal ha en del treninger både i Madrid og Barcelona. Håkon har til og med gitt oss et lite håp om at han kanskje klarer å få til en kamp mot noen små tekniske spanjoler.  

Vi skal blant annet se La liga kamper. Det er 2 kamper som alle skal på + en frivillig kamp som noen få skal på. Kampene vi skal se er Real Madrid - Las Palmas og Barcelona - Celta Vigo. Den frivillige kampen er en skikkelig storkamp nemlig Atletico Madrid - Barcelona. Vi skal også se en futsalkamp der to av Spanias beste Futsallag møtes. Andre ting som står på agendaen er blant annet sightseeing, besøk på La Masia, omvisning på Santiago Bernabeu shopping og gokart.

Så nå er det bare å glede seg til nye eventyr med en fantastisk gjeng. Så får vi håpe at værgudene er med oss slik vi kan ta med solkrem og badetøy og ikke ullklær og hansker.

  


Dette blir bra!!!