23.03.2017 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: fotball europa, fhsliv, Fhslivet
Fotball Europas første tap...

Fotball Europas første tap...

Det var duket for nok en kamp, denne gang mot Haugetun FHS. Haugetun er et bra fotballag som vi visste ville legge ned en enorm mengde innsats for å revansjere de to tidligere tapene for oss.

Mandag 13. mars var vi klare for å ta turen til Fredrikstad. Vi dro rett etter frokost og turen bort gikk fint. Da vi kom frem til Østfoldhallen merket vi at tenningsnivået i gruppa ikke var der hvor det pleier å være. Dette påvirket også oppvarmingen. Det lave tenningsnivået førte også til at folk ikke var konsentrert. Noe som vi ble straffet for etter bare 2 min ut i kampen. Haugetun scoret et nokså enkelt mål der hvor dårlig kommunikasjon mellom keeper og forsvar gjorde det veldig enkelt for dem. Dette målet vekket oss opp. Vi tok tilbake initativet i kampen hvor Haugetun var litt feige å la seg defensivt og bare prøvde å kontre. Vi kom til flere store sjangser, men klarte ikke få ballen i mål. Vi gikk til pause å lå under med ett mål. 

2. omgang ble nokså lik den første. Vi hadde mest possession, og Haugetun la seg veldig lavt og satset på kontronger. På en av overgangene de fikk scorte de imidlertid på et godt langskudd. Vi kom til en del store sjanser men klarte ikke få ballen i mål før helt på slutten av kampen, hvor Jacob kom seg gjennom og sentret til Simen som fikk en enkel jobb å sette inn reduseringen 2-1. Det var 5 min igjen av kampen å vi prøvde alt vi kunne å få et utligningen men det klarte vi dessverre ikke. 

Vi er enige om at dette var en kamp vi ikke fikk ut vårt fulle potensiale. Men det følger også med mye positivt. Man lærer mye av å ikke alltid lykkes. Vi har også sett og analysert kampen i ettertid. Alt i alt har vi fått mye godt ut av denne opplevelsen, dette har også kanskje gitt oss ny gnist til å ikke tape noen fler kamper resten av året.

Men nå var Fotball Europas første tap et faktum.....