12.12.2017 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: Fotball, fotball europa, jul, julekalender, julestemning, advent, spillerpresentasjon

Fotball Europas julekalender, luke 1-12

Julen nærmer seg med stormskritt, men mange synes likevel adventstiden er i overkant lang. For å gjøre ventetiden litt kortere har vi på Fotball Europa laget vår helt egne julekalender på vår Instagram-konto. Der kommer det én ny luke med en ny spiller hver eneste dag. Dermed har du et lyspunkt på ett minutt å se fram til hver eneste dag oppi alt julestresset!

Julekalenderen ledes av vertene Ole Alexander Berg og Hans Hagen Svastuen. I julekalenderen blir vi litt bedre kjent med en ny spiller hver dag. Episoden består av to spalter. I den første spalten deler dagens gjest sin beste julevits med oss. I den andre spalten får gjesten muligheten til å sende en julehilsen akkurat dit han eller hun vil. Med videosnutten følger også en beskrivelse av hver spiller. I videovinduet over kan du se en video hvor vi har samlet luke 1-12 i vår julekalender.

 

Luke 1:

Johan Offigstad

Alder: 19 år

Fra: Musdalen, Norway

Lagets: Klovn

På fotballbanen løper Johan mer enn en skremt gaselle. Han er en arbeidsmaskin uten like, og utnytter gjerne sin enorme fart og eksplosive rykk til å kjøre slalåm med motstanderne. Vi lurer av og til på hvordan han får med seg ballen, men det ender så og si alltid i suksess. Vi håper på flere mål fra vår spiss Johan i fremtidige kamper!

 

Luke 2:

Perry Waagan

Alder: 19 år

Fra: Langevåg, Sunnmøre

Lagets: Artigper(ry)

Perry er en rolig og sindig sunnmøring med sans for humor og artige vitser. På banen sprer han en enorm trygghet i laget med sin eminente teknikk. Han går ofte på offensive løp og skaper gode muligheter med sin gylne høyrefot. Vi er veldig glad for å ha Agent Perry på laget, og ser frem til fortsettelsen!

 

Luke 3:

Håkon Asbjørnsen

Alder: 19 år

Fra: Asker, Norway

Lagets: Sjarmør

Asbjørnsen er en stødig og elegant spiller, med både offensive og defensive bidrag. Hans spesialitet er å fosse nedover venstre siden, helt til han smeller inn knallharde innlegg. Vi gleder oss til å se mer av den dødelige venstrefoten i de kommende kampene, og er veldig glad for å ha Håkki på laget.

 

Luke 4:

Hans Hagen Svastuen

Alder: 19 år

Fra: Selsvøllen

Lagets: Bauta

Hans er en skikkelig godkar fra Gudbrandsdalen. Med sin enestående dialekt byr han opp til dans med en fantastisk humor og sjarm. På fotballbanen er han selve bærebjelken i laget, noe som gir optimale forhold for det offensive stjernegalleriet. En ledertype vi ikke kunne klart oss foruten! Vi ser veldig frem til resten av tiden på Grenland med deg!

 

Luke 5:

Amund Rørstad

Alder: 19 år

Fra: Sjøholt, Aalesund

Lagets: Venstreslegge

Amund er en blid og omtenksom sunnmøring som fotballgjengen har vært så heldig å bli kjent med det første halvåret på Grenland ? Han har alltid noen kommentarer på lur, og er heller ikke redd for å ta i et tak dersom det skulle være nødvendig? På banen bidrar han med sin enorme eksplosivitet, og venstrefoten er god som gull. Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med deg!

 

 Luke 6:

Kristoffer Wollvik Pettersen

Alder: 19 år

Fra: Bodø

Lagets: Maskin

Kristoffer er en skikkelig kjernekar fra den nordlige delen av vårt langstrakte land. Han er kanskje ikke den høyeste i fysisk forstand, men når det gjelder å ta ansvar har vi andre mye å strekke oss etter! På fotballbanen er vår lille midtbanejuvel en løpsmaskin uten like. Det ryktes faktisk at at jordoverflaten dekkes av 70 % vann, og de resterende prosentene tar Mr. Pettersen seg av! Vi er glad for å ha deg på laget!

  

Luke 7:

Daniel Nårstad

Alder: 20 år

Fra: Ombo, Ryfylke

Lagets: Uforutsigbare

Daniel kan ikke beskrives, han må oppleves! Denne vestlendingen er full av krutt, og kommentarene hagler i øst og vest. På banen er han en midtbaneelegant, der sinnsyk teknikk kombineres med rå fysikk! Med erfaring fra militæret er det er fryd å gå ut i krigen sammen med deg!

 

Luke 8:

Sander Henriksen

Alder: 19 år

Fra: Sørreisa

Lagets: Player

Sander er noe så uvanlig som en sjarmerende nordlending. Han er en rolig og behagelig kar å omgås, og når han trekker på smilebåndet faller jentene pladask. På banen er han lagets turbo, og han jobber utrettelig. Han er også en kvikk spiller med god spilleforståelse. Vi håper på flere gode minner sammen med deg!

 

 Luke 9: 

Lars Fotland

Alder: 19 år

Fra: Bergen

Lagets: Skjeggstubb

Lars Fotland er en energisk og flott kar fra vestlandets hovedstad, Bergen. Med sitt lange hår og elegante skjegg er han den siste gjenlevende viking. På banen er han sterk som en bjørn, og finner stadig veien til nettmaskene. Vi er glad for å ha deg på laget!

 

 Luke 10:

Navn: Håvard Romøren Nyhammer

Alder: 20 år

Fra: Laksevåg, Bergen

Lagets: Noddy

Håvardy har lagets villeste ordforråd, og produserer vanvittige kommentarer daglig. "og "Japansk postbud" er bare ett lite knippe av det som meldes fra "bergængsteren". På banen er han en driblesterk midtstopper, med mer sans for det offensive, enn det defensive. Skudd og langpasninger har han også ett rått nivå på! Håvard er en fantastisk kompis og lagkamerat, og vi gleder oss til vårsesongen sammen med deg!

 

 Luke 11:

Jonas Bjørnhaug

Alder: 19 år

Fra: Øyer

Lagets: Kygo

Jonas er en kjekk ung kar fra Gudbrandsdalen. Det ryktes at den tynne befolkningen i disse områder fikk han til å søke mot den store verden. Vi er veldig glad for at du havnet på Grenland! Jonas er en hurtig spiller, og farter gjerne opp og ned langs Eidanger Stadion, Han er også veldig dyktig til å lage egen musikk. Stå på videre, Jonas!

 

Luke 12:

Daniel Laupstad

ALder: 18 år

Fra: Ås

Lagets: Yngstemann

Daniel er født så sent som i 1999, men har likevel en av lagets klokeste skaller. Kommentarene kan han godt sende, men det dødelige blikket han har er nok verre å få. Kanskje er det det som gjør han til en konge mellom stengene på banen. For med fotballskoene og keeperhanskene på er det lite som kommer forbi den spretne tigergutten bakerst. Vi gleder oss til flere smultringer med deg her på Grenland!

 

Klikk her og gjør som Sten Inge Thorshaug, følg oss på Instagram. Da kan også du få sett kalenderluken daglig. https://www.instagram.com/fotball_europa1718/