04.12.2016 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: advent, fhsliv, fotball europa
Julekalender med Fotball Europa, luke 1-6

Julekalender med Fotball Europa, luke 1-6

Da har julen kommet for fullt her på Grenland. Vi på Fotball Europa tenkte med dette å kjøre ukentlige innlegg der vi forteller litt mer om hver enkelt spiller på linjen. Her er de 6 første. 

 

 

 Oddbjørn Molvik

Draktnavn, nr: Moldovsky, 1

Posisjon: Keeper

 Banens: Blekksprut, godgutt

Favorittlag: Brann, Balestrand

 Forbilde: Simon Lizotte

 En liten times kjøretur utenfor Bergen finner vi idylliske Molvik. Her har Oddbjørn tråkket sine barndomssko, men alle priser seg lykkelig over at han nå har tatt steget ut i den store verden – Grenland! Som linjens representant i elevrådet tar han like fullt ansvar utenfor som på fotballbanen, og sørger for at alle er fornøyd med tingenes tilstand. 

Sisteskansen er en omgjengelig type som går godt overens med alle. Samtidig som han sprer mye positivitet er det en trygghet å ha han i målet. Da er det kanskje ikke så rart at den tyske landslagskeeperen Manuel Neuer er blant idolene.

Etter skolestart skulle det ikke gå lang tid før ryktene svirret om at Oddbjørn var mistenkelig lik den engelske skuespilleren og komikeren Rowan Atkinson, bedre kjent som Mr. Bean. Etter å ha sett bildene av denne karen vil dere nok forstå hvorfor! Forhåpentligvis gir dette et lite innblikk i hvordan Oddbjørn er både på og utenfor banen, så ser vi fram til å oppleve mye fint sammen resten av skoleåret. 

VI DIGGER DEG!!!

 

Håvard Romøren Nyhammer

Draktnavn, nr: Håvardy, 18

Posisjon: Midstopper

Banens: Positive

Sitat: «Er du live eller?? Påmeldt?»

 Forbilde: Mesüt Özil

Favorittlag: Arsenal

Håvard kommer fra selveste Bergen. Han er alltid positiv og bidrar med mye latter til gruppen. Han har nå også fått øynene opp for jentene her på Grenland noe som vi kommer til å oppdatere litt mer senere 

På banene er han kjent for sin "kjipp, vipp, lobb" noe som merkelig nokk fungerer hver eneste gang. Han er en rolig spiller med høyt tempo og tar ansvar både på og utenfor banen.

Vi ser frem til resten av året sammen med deg Håvard!!!  

  

 Elias Mulelid 

Draktnavn, nr: Dele Eli, 20

 Posisjon: back/ving/indreløper

 Banens: Pornostjerne 

 Sitat «Steik!»

Forbilde: Gareth Bale

Favorittlag: Real Madrid 

Elias kommer fra Valderøya. Elias er en rolig type, men fytti for en kjernekar. Han støtter movember mer noen andre. Uansett positive eller negative kommentarer på barten holdt han ut hele november. 

På banen er han en rolig type med god ballkontroll og teknikk. Han har evnen til å dribble av både 1, 2 og 3 mann før han setter ballen i mål.  

Elias, vi digger deg! 

 

Bendik Schjetne

Draktnavn, nr: BERIT, 45 

 Posisjon: Spiss

 Banens: villmann

 Sitat: «Æ hat å savn non»

 Forbilde: Marit Bjørseth

 Favorittlag: Liverpool

 Bendik kommer fra Stjørdal. Han er en aggressiv spillertype som alltid gir 100%. Han trør alltid til i duellene og er en vond spiller å møte (bare spør linjelærer Håkon som nå sliter med brukket ribbein).

Du skal lete lenge etter en mindre sjenert type enn Bendik. Han byr mye på seg selv og bringer mye latter til gruppa.

Bendik har kjæreste som går på Sagavoll. På vegne av hele fotballlinja kan vi trygt si at vi aldri har sett en person mer forelsket.

 Bendik, we love you!!  

Malin Knai

Draktnavn, nr: Malinovic, 21

Posisjon: Back/ Ving 

Banens: 100%

Sitat: "sjæl as"

Favorittlag: Manchester United

Malin kommer fra Oslo. Hun er også den eneste jenten på linjen. Det står respekt av hvor bra hun har taklet dette både på og utenfor banen. Hun er alltid positiv, snill og hjelpsom noe vi gutta setter veldig stor pris på! 

Hun imponerer stadig på fotballbanen også. Hun har god teknikk og er veldig rolig med ball. Hun har også en ekstremt bra innlegg-fot  som treffer presis hver eneste gang. Du har tatt store skritt allerede i år.

Malin, vi hadde ikke klart oss uten deg!!  

Michael Hansen Våge

 

 Draktnavn, nr: Miccytarjan, 9

 Posisjon: ving/indreløper

 Banens: god med ball 

 Favorittlag: Manchester United

Michael er en veldig hyggelig ung mann fra Høyanger. Han elsker å trene, så hvis du har lyst til å finne Michael er det bare å gå opp i styrkerommet eller så ligger han å sover i sin dyrebare seng. Michael skaper mye latter i gruppen med sin strålende humor.

Michael er en spiller som elsker å ha ballen i beina slik at han kan sette fart med ball å drible en eller to spillere før han slår en lur pasning. Michael scorer mye mål og jobber mye for laget. 

Holkeføyskoleåret med deg blir glimrande!