16.12.2016 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: fhsliv, fotball europa
Julekalender med Fotball Europa, luke 12-18

Julekalender med Fotball Europa, luke 12-18

Her er 6 nye luker klare for å bli åpnet :)

Chuong Dinh Ngo

Draktnavn, nr: Lee Chuong Jong, 17¨

Posisjon: keeper

Banens: Moroklump

Sitat: Eg e en gul vegg

Favorittlag: Arsenal

Forbilde: Mamma og Maria Neset

Denne godgutten fra Stavanger kan mer enn bare å ringe på fremmedes dører og gjemme seg. Chuong har med sine hurtige reflekser og akrobatiske redninger vist at han er en meget habil skuddstopper. Med sitt gode humør og treningsvilje er Chuong med på å løfte hverdagen for alle på fotballinja. NB! Om du skulle ha lyst til å komme i kontakt med Chuong er det 50/50 sjanse for at han enten befinner seg på styrkerommet eller på rommet til Maria Neset.

Vi elsker deg !!!!

 

Trym Løyning Larsen

Draktnavn, nr: Trymtiti, 23

Posisjon: Midstopper

Banens: sleepwalker

Sitat: "Idiota", "brøhåve" 

Forbilde: Joel Matip

Trym er en sprudlende bygutt fra Hundvåg. Stavanger dialekten hans bærer høyt fra forsvarsrekka når han spiller kamper, samtidig som man lett hører han i gangene på skolen (når han ikke sover). Han er en humør spreder som liker og få folk til en le i alle situasjoner. 

På banen er Trym en kontrollert og rolig stopper, samtidig som han har en silke fot av et venstre bein. Hans gode teknikk får han ut av de aller fleste situasjoner, noe som er utrolig vakkert og se på!

Alle oss på Grenland og fotball Europa gleder oss til et latterfylt og godt år med deg Trym!!

 

Kristoffer Kolpus 

Draktnavn: Kolplyanka, 3

Posisjon: Kant/back

Banens: Innleggsfot

Sitat: Får man fravær på korridorkveldene?

Favorittlag: Liverpool

Forbilde: Zlatan 

Kristoffer er en tvers gjennom god gutt fra Nøtterøy. Han vil ingen noe vondt og skaper stort sett bare god stemning. Pus er også over middels glad i å spille FIFA, noe som merkes godt på våre koselige FIFA-kvelder.

Kristoffer er en spiller som jobber godt opp og ned langs kanten, og får han muligheten til å legge et innlegg så gjør han det 11/10 ganger, mens det de siste 2/3 gangene kommer noen litt uventede skudd. Dette er likevel ingen ulempe, for både skuddene og innleggene er meget gode.

Digger deg!

 

Fredrik Vold

Draktnavn: Fredrisco Totti, 7

Posisjon: Kant

Banens: Driblefant

Sitat: Me jabbe

Favorittlag: Manchester United

Forbilde: Neymar Jr

Fredrik kommer fra Vigrestad. Han er en person som man lett blir glad i. Med sitt lange blonde hår og sine vakre blå øyner sjarmerer han jentene i senk her på skolen. Fredrik er en skikkelig treningsnarkoman. Han elsker å trene og ønsker kvalitet i alt han gjør. 

På banen er Fredrik en veldig viktig spiller for oss. Han løper masse, trøkke til i duellene og er ofte arkitekten av det meste som skjer offensivt. I tillegg serverer han andre på laget. Han er spilleren på laget med uten tvil mest assist. 

 

Fedda, du e fantastisk!

Simen Berntsen

Draktnavn, nr: Bernteke 88

Posisjon: Spiss

Banens: Måltyv

Sitat: Je

Forbilde: Marco Reus

Favorittlag: Manchester United

Simen kommer fra Moelv, og er sønn av dommerlegenden Espen Berntsen. I månedene før skolestart la han om fra sin egentlige dialekt fra bondeland til østlandsk bydialekt, men inn i mellom glipper det noen merkelige bondefraser fra gutten. 

På banen er Simen kjent for å være en kontant avslutter. Han har vist at han kan score mål både med hodet og beina. Simen er en kar som sprer mye glede med sin latter. 

Vi digger deg Simen!

 

Hans Martin Synnes Draktnavn, nr: Hansi Cazorla 8

Posisjon: Sentral midtbane/indreløper

Banens: Maestro

Sitat: "va det låkt?" Hans Martin er en hyggelig ung mann fra Vigra litt utenfor Ålesund. Denne karen har en fantastisk evne til å gjette resultat og utfall i alt fra barnehage-fotball til gladiatorkamper. Liverpool har også en stor plass i Hansi's liv, dersom det er Liverpool kamp går ikke Hansi glipp av den. Hansi er alltid glad og vil alltid være med på noe sosialt.

Hansi er en spiller som jobber enormt mye for laget. Hadde vi bare hatt teknologien hadde det vært veldig kjekt å analysert og sett hvor mange meter denne mannen la ned for laget. Hansi slår strøkne pasninger og roer ned spillet med ballen i beina. Tro det eller ei, men Hansi klarer faktisk å dra av et par spillere hvis han vil.

Folkehøgskoleåret blir heidundrendes med deg!