21.12.2016 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: fhsliv, fotball europa, grenland
Julekalender med Fotball Europa, luke 18-24

Julekalender med Fotball Europa, luke 18-24

Her er de 6 siste lukene. Bak luke nr 24 gjemmer selveste Håkon Herum Larsen seg. Dette må leses! Håper alle får en fantastisk jul :)

Vegard Kjellevold

Draktnavn, nr: Kjellekahn, 2 

Posisjon: keeper 

Banens: Bamse

Sitat: "kjempestraffe", "Roooneey" 

Forbilde: Peter Schmeichel

Favorittlag: Manchester United  

Vegard kommer fra Jørpeland. Han er snill med alle og deler alltid hvis han har noe godt. Hver enste tirsdag og torsdag når det står fisk på menyen blir det fort at han bestiller pizza fra Dominos. En annen ting som bekymrer oss på Fotball Europa er at han av til lurer seg med på håndballtrening. Dette er ikke bra for deg Vegard!!! 

Som keeper er Vegard bunnsolid. Han er også veldig sikker med beina, noe som er viktig som keeper. Han varter ofte opp med matchvinner-redninger. Du er steingod! 

Vegard, takk for at du er du!! 

 

Sindre Jensen

Draktnavn, nr: Sinjerdin Sinjerdan,

Posisjon: Venstreback/Spiss

Sitat: Før faaan

Favorittlag: Manchester United

Banens: nordlending

Sindre er den yngste på laget, og er faktisk født i 1998. Sindre er også den på laget som kommer lengst nord ifra, nemlig mektige Steinkjær. Dette merkes på dialekten, da han i 57% av tilfellene må gjenta det han sier. Banneordene kommer som perler på ei snor, og enda hyppigere enn tofotstaklingene til Vangen.

På fotballbanen er Sindre en hardtjobbende spiller som alltid gir 110%, enten han spiller back eller spiss. Han har flere ganger havnet i tottene på motspillerne, og da er ikke Sindre lett å ha med å gjør. Sindre er en viktig bidragsyter på banen hvor han bidrar med både mål og susende taklinger, men han er også en viktig brikke utenfor banen.

Vi er glade for å ha deg i klassen, Sindre!

 

Eivind Løvoll

 Draktnavn, nr: Løvren, 6

Posisjon: Midtstopper

Banens: Pappa

Sitat: "... ho e deilig!" 

Favorittlag: Liverpool 

Forbilde: Ingrid Ytterbø 

Eivind er en kjernekar som kommer fra et lite sted i Ålesund som heter Emblem. Eivind er en positiv og morsom mann som alltid bidrar til godt humør i gruppa. Om det skulle være noe tar Eivind ansvar, derav vår Captain Fantastic. Eivind har sterke meninger, noe han har fått uttrykket i bla. sitt store hat for sylteagurk på burger. Eivind er også den eneste gutten på skolen som har tatt med kjæresten sin, Ingrid, til folkehøyskolen.

På fotballbanene er Eivind vår levende murveggen bak i midtforsvaret. Han stopper alt som er. Han kan også bidra fremover på banen med sitt enorme driv. Han rager også høyt på dødballer med sin solide spenst.

 Du er en fantastisk mann, og det blir en fryd å tilbringe resten av folkehøyskoleåret med deg.

 Sebastian Hauer 

Draktnavn: Aghaüero

Banens: Skuddfinte 

Favorittlag: Manchester United

Forbilde: Mamma

Sitat: «eller no»

Sebastian er vårs kjære stipp. Denne gutten har uendelig med talenter. Som eks: dans, volleyball og fotball. Han har også en fantastisk egenskap når det kommer til å ta ansvar. Den ene gangen etter den andre tar Sebastian på seg hovedansvaret for oppgaver som skal gjøres. Vi på Fotball Europa er veldig takknemlig for å ha fått deg og Harald som stipper. Dere gjør en fantastisk jobb.

På banen er Sebastian alltid positiv. Han har også veldig bra teknikk og kontroll på ballen. Han er hurtig og han har en ekstremt bra skuddfot (som du må bruke oftere).

Sebastian har også funnet kjærligheten her på skolen. Vi er veldig glad på deres vegene.

Sebastian, vi gleder oss til resten av året sammen med deg!   

 

Kristoffer Osland Sagmo

Posisjon: uvisst

Sitat: ska noen værme på butikkææen?

Kristoffer er en tilsynelatende rolig gutt fra den svært så kjente plassen Svelgen i Sogn og Fjordane. Kristoffer kan virke som en rolig og avbalansert kar, men etter halve skoleåret ilag vet vi at dette ikke stemmer helt. Kristoffer er derimot en livlig type, som liker å finne på mye rart. Han er en natteravn uten like, og det går ofte ut over morgensamlingene. Kristoffer og Sindre er romkamerater, og de kan gjerne sammenlignes med knoll og tott. De utmerker seg på skolen med skolens desidert mest rotete rom. Dessverre så sliter Kristoffer med ryggen, og har derfor bare vært på et par treninger dette halvåret. Dette er såklart kjedelig både for han og for oss.

Vi håper Kristoffer får ryggen på rett spor til neste halvår, og kan være med å bidra på banen. Utenfor banen er han en viktig brikke i laget, og er med på å spre mye glede med sitt gode humør.

  

 "Prins" Håkon Herum Larsen

Favorittlag: Grenland FHS

Forbilde: har ingen forbilder, men mange personer han beundrer. 

Yndlingselev: "dere er alle mine yndlingselever"

Flaueste øyeblikk: "Da jeg satt på et treningssenter med mange ukjente mennesker rundt meg og kom med tidenes fis idet jeg skulle løfte vektene på et styrkeapparat!"

Håkon er vårs kjære linjelærer. Med sitt flotte utseende og sitt lure smil får han alltid viljen sin. Han er faglig dyktig og varter opp med bra treninger der han krever alltid kvalitet og at alle er påmeldt. Det er slik vi liker det. 

Av og til hender det at Håkon lurer seg med på spilldelen av trening. Dette har bydd på noen harde opplevelser som eks, brukket ribbein, stemplinger og få ballen dundret inn i sine edle deler. Vi på fotball Europa skjønner ikke at han lenger tørr å bli med på treningene.

Håkon er en drøm av en lærer. Han er rolig, lettt å snakke med, tar ansvar, omsorgsfull og passer alltid på at alle har det bra. 

Håkon må oppleves!