04.01.2018 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: Fotball, fotball europa, jul, julekalender, advent, grenland

Julen er her! Se oppsummeringen av Fotball Europas kalender

Da er dagen her! Endelig kan julen ringes inn, men dessverre betyr det også at Fotball Europas julekalender er ved veis ende. 

Gjennom hele adventstiden har vi på Fotball Europa lagt ut en ny luke hver dag på vår Instagram-side. Der har vi lagt ut en liten videosnutt med en ny spiller hver dag. Spilleren har så kommet med sin beste julevits og sin egne julehilsen. I vårt forrige innlegg her på nettsiden oppsummerte vi første halvdel av julekalenderen, altså luke 1-12. Har du ikke fått med deg det kan du se det her: Her er de første lukene av årets julekalender!

I videovinduet ovenfor kan du se luke 24! De resterende videoene finner du ved å besøke vår Instagram-side (https://www.instagram.com/fotball_europa1718/). I tillegg til hver videosnutt følger en liten beskrivelse av hver eneste spiller. Beskrivelsene er skrevet av andre lagkamerater på linja og kan leses under her eller under hver enkelt video på vår Instagram-side. 

 

Luke 13:

Karianne Thorshaug
Alder: 19 år
Fra: Skudeneshavn
Lagets: Sangerinne

Karianne har den store ære av å være lagets eneste jente. Hun er veldig omtenksom, og innehar en stor og flott sangstemme! På banen er hun veldig innsatsvillig, og vi føler du utgjør et flott tilskudd til gruppen. Vi ser tilbake på de gode minnene vi har så langt, og gleder oss til fortsettelsen. Vi er glad for å ha deg på laget!

 

Luke 14:


Martin Buland
Alder: 19
Fra: Farsund
Lagets: Forsinkede

Martin er en godhjertet og kjekk ung kar fra det flotte Sørland. Han er svært omtenksom og sørger for at alle i gruppen har det bra. I tillegg er han et multitalent uten like, og på fotballbanen briljerer unge Herr Buland med sitt finterepertoar, En knakende god spiller, men aller viktigst en fantastisk fin fyr. Her er det mulighet for å skyte gullfuglen jenter! Vi er glad i deg Martin!


Luke 15: 

Erlend Hagen Saugstad
Alder: 19
Fra: Oslo
Lagets: Morgensveis

Erlend er en klok ung herrekar fra Norges hovedstad. Han sitter på utrolig mye kunnskap, og er en skikkelig fin fyr! Han har til tider et elektrifiserende hår, og dermed får han inn signaler til alle verdens kanaler. På banen har han et flott driv med ball i beina, og jobben du gjør er upåklagelig! Vi er glad for å ha deg i klassen!


Luke 16:

Moa Al-Hajemi
Alder: 20
Fra: Oslo
Lagets: Moteløve

Moa inngår i den lange rekken med østlendinger på laget. Han er en fin tilvekst til gruppen, og vi er glad for å ha deg på laget. Du har alltid noen artige kommentarer på lur, og sørger for liv og leven hver gang en fotballkamp står på i propellet. På banen er Moa en dribleglad kantspiller! Vi gleder oss til fortsettelsen med deg!


 
 Luke 17:

 

Marius Fossdal
Alder: 19
Fra: Greipstad, Kristiansand
Lagets: Luring

Marius er av de kjekkere variantene blant årets kull på Grenland.Når anledningen byr seg er han derimot å finne på raskeste fremkomstmiddel i retning Oslo, for å besøke sin bedre halvdel. Men irriter deg ikke grønn, Marius har andre kvaliteter enn det motsatte kjønn. Med imitasjoner av Magnus Carlsen og en presis venstrefot er smilebåndet alltid på rundt denne sørlendingen! Vi er alle glad for å ha deg på linja, og ser frem til et minnerikt 2018!

 Luke 18:

Øivind Eivik Ryan
Alder: 19 
Fra: Asker
Lagets: Tunghørte

Kommentarer rappe som få
Dine neste ord umulig å spå
Ofte gullkorn og gode ord
Ingen tvil, din kjærlighet er stor
Venstreslegge full av krutt
Skuddene tar aldri slutt
Skaper alltid liv og blest
Året med deg er evig fest
Mange flotte minner til nå
Flere i 2018 vi håper på
Vi er alle veldig glad for å ha deg i klassen vår!


 

Luke 19:

Magnus Ryen
Alder: 19
Fra: Hønefoss
Lagets: Komiker

Med Magnus i nærmeste omkrets kommer det gullkorn som perler på en snor. Dette har resultert i konferansier på elevkveld og damenes tale på juleavslutning. Du er alltid positiv, og tar ikke deg selv så høytidelig. Derfor håper vi å kunne fortsette å le både av og med deg i 2018! På banen er Magnus en arbeidsvillig og offensivt anlagt spiller, Vi er strålende fornøyd med å ha deg på linjen og har store forhåpninger for 2018!


 
Luke 20:

Daniel Hofseide Traa
Alder: 19 
Fra: Aalesund
Lagets: Casanova

Med sitt lange krøllete hår trenger du ikke kikkert for å se at Daniel Traa en attraktiv mann. Det går noen rykter om at Daniel den første dagen skal ha tenkt det var to fine jenter på skolen, men i oktober var dette tallet plutselig oppjustert til 30 ifølge ham selv! Godt å høre det går riktig vei! På fotballbanen er han en sentral brikke i vårt defensive arbeid, og figurerer gjerne på den venstre midtstopperrollen. Kanskje ikke like målfarlig som sin motsatte midtstopperpartner, men vi har troen på mål i 2018. Du er en artig sunnmøring som gjengen har blitt veldig glad i så langt, vi gleder oss til nye opplevelser! 

 

Luke 21:

Henriks Kūpčs Widding
Alder: 19
Fra: Bergen
Lagets: Musikalske / Latvier

Trenger du tips til bergensk rap er det bare å spørre en av lagets tre Bergangstere - Henriks. Så lurer du sikkert på om det var en skriveleif over her, men det ryktes at det faktisk finnes én gjenlevende Henrik med S i verden! Det er kanskje ikke så rart når det strømmer noen småfrekke desiliter latvisk blod gjennom denne godkaren. Du er aldri redd for å ta mikrofonen fatt, og har bergtatt Grenlandspublikumet med din kraftige og vakre røst. På banen gir du alltid jernet! Vi er superduperfornøyd med å ha deg på laget og gleder oss til flere minnerike opplevelser i tiden som kommer!Luke 22:

Ole Alexander Berg
Alder: 20
Fra: Drammen
Lagets: Vitsemaker

Ole er en multikunstner av rang, spesielt når det gjelder musikk og sang.
Ukulele, piano og munnspill, her er han smått spinnvill!
På banen en burvokter som gjør motstanderne sprø, ikke rart toppklubbene stiller seg i kø.
Hittil ikke en eneste klage, vi er alle stolt over å ha deg på laget!
Alt i alt en skikkelig godgutt, kanskje singeltilværelsen også snart tar slutt? Luke 23:

Håkon Herum Larsen
Alder: 36
Fra: Skien
Lagets: Coach/GPS

Håkon figurerer både som lærer og trener på fotballinja. Han gjør en formidabel jobb og legger til rette for at vi skal få et unikt år på Grenland, med fantastiske turer og et godt treningsmiljø. Derimot finnes det forbedringspotensiale på et bestemt område, avstandsbeskrivelse! I Tyskland hevdet den evigunge Herum Larsen at det var halvannen kilometer å gå til flyplassen... MEN sannheten er at vi gikk i 83 år langs ei flystripe lengre enn Pinocchios nese under en løgndetektortest! Vi er veldig glad for å ha en slik aktiv og sporty lærer, og gleder oss til resten av året!

 
Luke 24:

Hvis vi går tilbake fire måneder i tid kom hele gjengen fra forskjellige deler av landet til lille Grenland. Ingen kjente hverandre, og det føltes skummelt å ta fatt på noe ukjent. Nå har nye og flotte vennskap utviklet seg, og flere ser på Grenland som et hjem.
Fotballgjengen har blitt en utrolig flott enhet, både på og ikke minst utenfor banen! Vi har hatt utrolige turer til Tyskland og England, men det som legger seg best bak i hukommelsen er nok de lange og sene kveldene sammen.
Vi vil takke for en minnerik tid sammen på Grenland til nå, og gleder oss til å ta fatt på enda et eventyr i starten av januar! Vi vil også få takke våre trofaste følgere (og ikke-følgere), dere har gjort arbeidet med julekalenderen til en drøm. Avslutningsvis vil vi på vegne av hele gjengen ønske alle en god jul og godt nyttår! Dere har ikke sett det siste av oss! 2018 - HERE WE COME - OVER OG UT!

 

Med det gjenstår det bare for oss å på vegne av Fotball Europa få lov til å takke alle som fulgte kalenderen vår og ønske deg og dine en RIKTIG GOD JUL.

PS: Det kommer nok flere sprell på Instagram. Følg oss: https://www.instagram.com/fotball_europa1718/