13.11.2017 Av: Kristoffer W. Pettersen og Håvard Romøren Nyhammer Postet i: Fotball Tags: grenland, folkehøgskole, fhs, england, linjeuke

Linjeuke og oppladning til England

Den første av to linjeuker nå i november er gjennomført. Vi på linjen Fotball Europa har den første uken holdt til på skolen sammen med håndballklassen.

I linjeukene går vi litt utenom timeplanen og finner på mange ulike aktiviteter sammen. I tillegg til de to kampene vi har spilt mot Borg og Haugetun har mye av uken gått med til elevkveldplanlegging. Det har seg nemlig slik at hver linje skal ha en elevkveld, altså et slags show for resten av skolen, i løpet av året. Vår elevkveld finner sted i starten av desember og det var dermed på tide å komme igang med planleggingen.

I tillegg har det, ikke uventet, gått med mye tid foran storskjermen hvor FIFA stort sett har stått på hver dag. Tirsdag var vi med håndballelevene på badelandet i Skien, mens de var med oss på bowling lørdag kveld. Ellers har vi blant annet hatt aktiviteter som "vil du vedde", fotballquiz og tre på rad med menneskelige brikker. Her var konkurranseinnstinktet på topp og det vanket som vanlig premier til vinnerne.

Tirsdag bærer turen til England for årets andre linjetur. Her skal vi først rett på landskampen mellom England og Brasil på Wembley Stadium. Deretter får vi noen treningsdager på St. Georges Park. Det er på dette treningsanlegget alle de engelske landslagene holder til på sine samlinger. Her venter det både fotballtreninger, futsaltrening og styrketrening.

Deretter splitter vi gruppen slik at flest mulig får sett sine favorittlag i den engelske toppdivisjonen. Noen drar til Manchester, andre til Liverpool og den siste gruppen til London.

Vi har hatt en super linjeuke her på skolen, men gleder oss enda mer på å endelig få reise til balløya!