07.03.2016 Av: Håkon Herum Larsen Postet i: Fotball Tags: premier league, england, treningsleir, fotball europa

Liverpool - Manchester City

Vi var 8 stk fra fotballinja pluss Håkon som reiste for å se Liverpool-Manchester City på Andfield. Håkon hadde leid 9-seter som vi brukte for å komme oss til Liverpool, og det må nevnes at dette var første gang han skulle kjøre på motsatt side av veien, slik de gjør i England. Men dette løste han utrolig bra og han kjørte så behagelig at de fleste av oss sovna under den ca 2 timer lange bilturen.

Når vi kom frem, var det selvfølgelig rett i fanshoppen å kjøpe drakt! Deretter spiste vi på resturanten inne på Andfield som oppladning til matchen. Også på denne kampen var vi utrolig heldige med billettene som vi hadde fått, vi satt kun 15 meter unna cornerflagget og rett ved siden av The Kop!

Liverpool spilte en utrolig bra kamp hvor de pressa City høyt store deler av kampen! Vi fikk se et revansjesugent Liverpool-lag banke City 3-0! Dette smakte selvfølgelig utrolig godt siden Liverpool hadde tapt på straffekonk mot City kun dager før! Det var fantastisk stemning under hele kampen og jeg fikk gåsehud da You'll never walk alone ljomet utover Andfield før avspark! Så alle reiste tilbake til St Georges Park med et smil om munnen etter en kamp vi sent vil glemme!