09.03.2016 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: fotball europa, treningsleir, premier league, Southampton, Chelsea, england
Southampton - Chelsea

Southampton - Chelsea

Lørdag var kampdag og en gjeng på fire dro til Southampton for å se de i aksjon mot Chelsea. Vi som dro sør i landet tok buss fra London og ned. Når vi kom frem var det ca 10-15 minutter å gå til St. Marys Stadium. Så vi stoppa og tok oss en matbit på veien til stadion. Håkon bestemte seg for å ta hot saus, noe som viste seg å være et lite feilgrep, og endte opp rød og svett i ansiktet etter å spist opp maten sin. Når kampen endelig ble blåst igang på et fullsatt St. Marys lå både Chelsea og Southampton lavt i det etablerte presset, til tross for at Chelsea hadde noen mislykkede forsøk på å stå høyt. Southampton styrte banespillet og skapte de største sjansene. Det var litt lite trøkk på tribunen frem til Shane long elegant chippet ballen over Courtois og i mål, og gikk til pause med 1-0 ledelse over de blåkledde fra London.
Ca ti minutter ut i andre omgang tok ting seg opp. Og det skulle ikke mer til enn Diego Costa før det begynte å koke på både tribunen og matta. Resten av kampen var det virkelig liv på St. Marys, men Chelsea klarte å krige til seg en veldig ufortjent 2-1 seier etter at Branislav Ivanovic headet ballen i mål etter 88 minutt og det tok av i bortesvingen. Vi vendte hjem til hostellet og tok en rolig kveld med mye kortspilling og var sosiale.