28.01.2018 Av: Kristoffer W. Pettersen og Håvard Romøren Nyhammer Postet i: Fotball Tags: grenland, sørlandet, Fotball, fotball europa
Tiende seieren etter nok en triumf mot Sørlandet

Tiende seieren etter nok en triumf mot Sørlandet

Mandag morgen tok Grenlands stjernegalleri turen til Sørlandshallen. På motsatt banehalvdel sto Sørlandet FHS, et offensivt og kontringssterkt lag som vi tidligere i år slo 6-2 på Eidanger Stadion. Nok en gang skulle det bli flust av scoringer, og spesielt vårt offensive radarpar sto i begivenhetenes sentrum!

Etter noen timers kjøretur i retning Sørlandet var det en trøtt fotballgjeng som ankom flotte spilleforhold i Sørlandshallen. Det skulle derimot ikke gå lang tid før spillerne var innstilt på kamp og klar for å yte sitt beste! Starten av kampen bar preg av mange dueller og lite finspill, to lag som ønsket å storme i angrep når anledningen skulle by seg. Utover i førsteomgangen viste det seg at vi var kommet for å vinne, og vertene ble stadig presset bakover mot eget mål. Et vedvarende press resulterte i ledelse etter flott angrepsspill fra vår venstre side. Amund fikk æren av å avslutte ballen kontant i nota med sin venstreslegge. 

Etter det forløsende målet fortsatte vi den gode tendensen, og arbeidskaren Johan kjørte slalåm mellom forsvarsleddet til Sørlandet og doblet ledelsen. Bare minutter senere stjal han ballen fra vertenes midtstopper og ga oss et flott utgangspunkt før andre omgang med en 3-0 ledelse. Alt i alt en godkjent førsteomgang, uten de helt store prestasjonene fra vår side.

Vi ble enige om å fortsette i samme spor i den andre omgangen, og forsøkte å få til vårt spill når mulighetene bød seg. Ved enkelte anledninger kom Sørlandet til noen farligheter, men et solid forsvarsspill gjorde at det kun ble med sjanser for hjemmelaget. For vi hadde absolutt ikke gitt oss for dagen! Amund fortsatte å vise sin fantastiske målteft, og etter to legendariske gjennombruddspasninger fra Håvard kunne han ikke annet enn å sette inn henholdsvis 4-0 og 5-0!

Dette var det siste som skjedde før sluttsignalet lød, og vi kunne ta fatt på den lange turen hjem igjen etter en flott utført kamp nok en gang. Vi håper seiersrekken fortsetter uavbrutt når vi drar til Fredrikstad for å møte Haugetun FHS, før vi tar oss en liten treningstur til Spania. Vi har mye spennende i vente, og gleder oss til den resterende tiden sammen med årets kull på Grenland!