21.02.2016 Av: Fotball Postet i: Fotball Tags: Fotball, fotballeuropa, treningsleir, treningskamp, seier, 41, spania, salou

Treningsleir i solfylte Salou

Etter noen dager med kamper i storbyene Madrid, Barcelona og Valencia, ble kursen satt mot Salou og treningsleir. Gjengen som var i Madrid tok nattbussen til Barcelona og møtte resten av gruppa der. Vi tok tog i ca en time sørvest til Salou. Etter innsjekk, og litt avslapping var det tid for en nydelig lunsj på leilighetskomplekset vi bodde på. der stod blant annet pizza, pasta, pommes frites og diverse kyllingretter på menyen. Det nærmet seg første trening etter lunsj på anlegget ca 5-10 minutters gange fra leilighetene. 

Første treningsøkt var en god og intens trening, med mye spill, og vi avsluttet lagvis med "crossbar challange". Anlegget var helt suverent, med åtte strøkne 11er baner på rekke rad, ble det allerede før første trening varslet om sambatakter de kommende dagene. Det var også splitter nye garderober der som vi benyttet oss av, og treningsfasilitetene bestod av både gress- og kunstgressmatter. Etter trening og middag, var alle slitne og trøtte etter en hard trening og mye reising, så det ble en tidlig kveld på alle.

Neste dag var det opp å spise egg og bacon til frokost, etterfulgt av en felles økt på styrkerommet. Vi fikk trene slik vi ville, så noen pompet litt jern, andre trente skadeforebyggende og litt restutisjon før lunsj. Etter lunsj hadde vi litt dødtid før trening, som alle brukte enten på å slappe av i senga, eller i solsenga på verandaen for å jobbe litt med brunfargen i varmen. Neste fotballtrening samme ettermiddag var en lettere trening, med terping på pasninger og formasjon, før vi avsluttet med litt skuddtrening. Kvelden ble brukt til Champions League og kortspilling. 

Onsdag hadde vi en senere frokost siden vi skulle spille kamp samme kveld. Vi startet dagen med felles bading innendørs, hvor det både var lengdebasseng, boblebad, steamrom, badstue og kontrastbad. Etter lunsj brukte mange tiden til å slikke sol eller slappe av. Mens noen gikk tur langs den nydelige strandpromenaden i Salou. Det ble også arrangert en liten minigolf turnering med mange imponerende slag, vunnet av gamlegutta Henning og Sondre. 

Klokka kvart over sju var det duket for kamp mot Salou´s eget juniorlag. Kampen startet bra for vår del, og vi fikk mange brudd på deres banehalvdel og styrte kampen. Midt i omgangen puttet Kevin G et fantastisk mål på volley etter å ha blitt spilt gjennom av Renate. Rett etter var det Henrik sin tur å prøve seg på frispark rett utenfor 16 meteren etter at Raymond ble revet ned. Man kunne høre klinge i metallet etter at ballen ble sendt rett i treverket og ut. Men han fikk sin revansje. Bare minutter etter fikk vi frispark litt skråere, og Henrik pisket ballen inn rett på pannebrasken til Nikolai som styrte ballen kontant i mål. I siste del av omgangen slapp vi oss litt nedpå, og Salou var fremme med noen farligheter, men keepervikar Sondre holdt rent bur til pause. I andre omgang var det bare ett lag på banen. Vi styrte kampen, og var best i alle spillets faser. Vi hadde ball, og trillet den. Skapte mange sjanser, og var gode i gjenvinningen. Jonas la på til 3-0, og Kevin G puttet sitt andre for dagen, og sendte oss opp i 4-0. Salou klarte å få seg et mål ut av ingenting, og stillingen endte 4-1, etter en svært godt gjennomført kamp.

Samme kveld var de fleste rimelig slitne etter kampen, og vi klargjorde oss for hjemreise tidlig neste morgen. Alle la seg med et stolt og fornøyd smil om munnen den kvelden, og var veldig fornøyd etter en fantastisk tur i Spania med gode kamper både på tribunen og på matta.