14.11.2015 Av: bloggelev Postet i: Håndball Tags: Håndball, håndballinja, danmark
Den siste dagen i Danmark

Den siste dagen i Danmark

Da vi sto opp på torsdag hadde vi opplegg hele dagen. 

Dagen startet med felles frokost halv 8, så hadde vi litt fri før dagens første treningsøkt. Første økt bestod bare av Grenland, og vi hadde en rolig økt med mye gjennomkjøring av trekk. På slutten av treningen hadde vi en avslappende massasjeavslutning.

 

 

 

Etter økten løp vi rett til lunsj, allerede en og en halv time senere hadde vi en økt med sportshøjskolen. Denne økten besto av oppvarming og skadeforebyggende trening, og noen kontringsøvelser og spill på slutten med blanda lag. Kl. 17.40 var det avreise til byen hvor vi skulle på en pizzarestaurant. Der satt vi noen timer med nydelig pizza, godt selskap, latter og moro!

 

 

Da vi var tilbake på skolen hadde Hanne ordna et klasserom til oss hvor vi hadde en super gøy lek, som Runa og Ellen hadde ordnet. Tror alle gikk ut av det klasserommet med six pack etter all den latteren!! Leken gikk ut på at vi skrev et ord på tre lapper hver, og ble delt i forskjellige grupper. Leken var på en måte delt i fire. Den første delen skulle en person på laget forklare ordet som sto på lappen de trakk, så skulle de andre på laget prøve å finne flest riktig ord i løpet av ett minutt. Den andre delen skulle man mime ordene. Den tredje delen skulle man forklare ordet med ett ord. Og den siste delen skulle man forklare ordet med fingerspill. Og selvfølgelig vant team Startruck! Til slutt var det en ny lek, med nye lag, hvor vi skulle prøve å forklare de andre på laget hvilke kjendis som var på bildet bak de. Utrolig moro! Vi vil si oss svært fornøyd med vår siste dag! 

 

 

Avreise fredag var 10.45, denne gangen gikk det mye bedre siden det ikke var så altfor mange bølger. Hanne Hegh hadde bestilt buffet til oss der vi kunne spise og drikke så mye vi orket. De hadde ordentlig julemat der med ribbe, medisterkaker og pølser, det var utrolig godt og alle kom i litt julestemning. 

 

Dette har vært en utrolig fin tur der vi har blitt enda bedre kjent med hverandre og ikke minst kost oss supermye! 

 

 

Skrevet av Anette, Hanne T. og Rakel