04.04.2017 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags: elevkveld, The Bachelor, Godgjengen
For ein kveld!!

For ein kveld!!

For ein kveld!! Tre veke har me brukt på å forbereda elvekvelden vår. Det har vert lange kvelda, tidlege morgonar og trøtte ansikt. For eit slit, men om det var vert det! 

Håndballklassen var den siste klassen ut til å ha elevkveld. Det er ikke til å legge skjul på at klassen hadde lagt mye øving og energi ned i den store kvelden. 25.mars braket det løs og hele skolen var invitert til en sesong av «Ungkaren 2017». Kristian stilte som ungkar, Carl-Axel som transe og var frier sammen med resten av jentene. Kleskoden var «rødløper», og alle gjestene hadde tatt den helt ut og så utrolig fine ut!  

Kvelden startet og gjestene gikk på rødløper inn i matsalen, som var kvitpynta til fest og med masse roser. Kveldens meny var hamburger. Etter middag var alle invitert videre inn i dagligstua, som var pyntet med hjerteballonger, roser, lyskastere og lyslenker. Her kunne vi også tilby bildevegg, champange- og isbar. Det ble spilt en teaser av hva som var i vente i gymsalen senere og ved inngangen fikk alle gjestene utdelt en brosjyre med portrettbilder og litt info om hver deltaker og hvilken rolle de hadde i showet.

Kl. 21:00 fulgte alle den røde løperen inn i gymsalen for kveldens show. Det ble en pangstart med introfilm og dans av alle deltakerne. Dette ble etterfulgt av en sofasamling, noe som var gjennomgående mellom sketsjene. Det var mange sketsjer, filmer og klipp hvor alt gikk ut på å kapre ungkaren tilslutt. Det var ulike dater, danser og utfordringer. Dei ulike deltakerne hadde sterke personligheter og det ble mye drama på scenen. Det var roller som; blondie, couger, dramaqueen, treningsnarkoman, pappa betaler, og mange flere. De fleste i klassen fikk utfordret seg selv med skuespill, men også med tanke på kropp. Hehe... For i tillegg til mye annet, var det nemlig innslag som ”all the single ladies” hvor jentene gikk ikledd bare bodyer, Stippene viste håndkleshow og Kristian var naken på scenen.

Fotballklassen kunne heller ikke gå helt urørt fra elevkvelden. I showet ble det en samtale mellom deltakerne om hvor utrolig teite alle exene deres var. Det ble dratt opp ett og ett navn fra fotballklassen. Vi hadde litt av hvert og ta de på, og demonstrerte med kortfilmer og bilder. Vår kjære Hegh fikk også en hedring under elevkvelden. Vi gjenskapte hennes show fra Idrettsgallaen, som gikk over i en dub av henne og tilslutt en film hvor alle i klassen takket henne for masse forskjellige ting. 

Til slutt var det klart for rosesermoni og avslutningshow. Til sangen «Ameno» kom hele klassen inn bak fra publikum iført svarte kapper, som noen av jentene hadde sydd selv. Oppe på scenen kom Kristian inn med en rose for å velge sin utkårede. Valget falt på Carl-Axel og teppet gikk igjen, før vi alle var ikledd hvitt og klappet inn det nye brudeparet til sangen «I ́m comming out». Deretter gikk det over i «Dancing queen», som var avslutningsdansen vår. 

Etter elevkvelden inviterte vi alle gjesten til afterparty i dagligstua, noe som også ble en kjempesuksess! Vi koste oss masse denne kvelden og stippene kunne ikke være stoltere!