22.01.2018 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags:
Heisann og hoppsann

Heisann og hoppsann

 

Heisann og hoppsann!! Helga og uka som har gått har bydd på mange artige aktiviteter. Vi har blant annet hatt nyttårsball sist lørdag, «Silent Disco» på søndag, skitur til Kongsberg for de som har «Ski & Snowboard» som modulfag og akedag for den resterende fotball- og håndballgjengen. Uka ble avrundet med en aldri så liten sandvolleyballturnering på fredagskvelden. Lørdagskvelden hadde Bistand/Action en svært underholdende elevkveld. Utenom dette har håndballinja som vanlig hatt mandags- og tirsdagstreninger, planlagt New York-turen vår og i tillegg har vi så vidt begynt å forberede oss til elevkvelden vår som finner sted 17. mars (BE THERE!). 

 

 

Nyttårsballet var en herlig aften med god mat, underholdning og kåringer. Nøyaktig klokken 00.00 sendte vi opp lanterner med en tanke om noe fint, med andre ord – en perfekt avslutning på kvelden her på Grenland fhs. 
En sjelden gang håndballgjengen bytter ut treningstøyet og håndballskoa med kjole/dress og pensko!

 

 

 

 

«Ski & Snowboard»-gjengen var enormt heldige med vær og føre da de dro på langtur til Kongsberg sist onsdag, nysnøen hadde så vidt lagt seg, noe som betyr – PUDDERFØRE! I idrettstimen med fotball var det aking som sto på programmet denne ettermiddagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredagskvelden går som regel til Quiz der vi konkurrerer korridorvis, MEN denne gangen (!!) ble quizen gjort om til…… sandvolleyballturnering! Vi stilte med seks lag og et rimelig seriøst turneringsoppsett. Lag 5 gikk overlegent av med seieren og tok med seg potetskruer, sjokolade og vafler hjem etter en ubeseiret konkurranse.

 

 

 

Om noen få dager drar vi til skieldoradoet Rauland for å stå på ski, gå på ski, ake eller bare få litt frisk luft, vi gleder oss til fortsettelsen!