26.10.2017 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags:
Linjeuke

Linjeuke

Håndballs første linjeuke!
Mellom 2. og 6. Oktober hadde skolen årets første «linjeuke». Det vil si at alle linjene var hver for seg og hadde eget opplegg og ikke fulgte den vanlige timeplanen. De fleste linjene reiste bort fra skolen denne uken og det var håndball, fotball og botrening igjen på skolen. 

MANDAG
Mandag startet brått med film for den småtrøtte håndball-gjengen etterfulgt av vanlig håndballtrening 12:45. Senere på kvelden spilte vi også årets første treningskamp som endte med brakseier 27-14 over Gulset sitt damelag! Høyt tempo og mye bra spill. Dette ble etterfulgt av feiring med filmkveld i dagligstua på skolen med snacks og dipp som vi fikset tidligere før kampen. Noen av elevene valgte til og med å sove over i dagligstua, mens andre foretrakk å sove i sin egen seng etter filmen var ferdig.  

 

 

 

 

TIRSDAG

Tirsdagene på Grenland har som vanlig en sen start med brunsj klokken 11, og denne tirsdagen var ikke et unntak, etterfulgt av håndballtrening. Senere på ettermiddagen samlet håndball, fotball og botrening seg i dagligstua og hadde felles aktiviteter som «Gul Bolle» og SingStar på storskjerm. 

 

ONSDAG

Onsdag var den store utfartsdagen for Håndball-klassen, og vi tok turen til Oslo. Da dro vi rett til Fangene På Fortet og ble delt inn i lag. alle lagene fant på sitt eget lagnavn og begynte oppgaven i å få flest poeng og å klare flest rom. Etter de både fysiske og psykiske utfordringene var vi alle klare for å komme oss ned til Karl Johan å shoppe litt, etterfulgt av god middag på Egon og turen hjem. Da vi var trygt hjemme på skolen fikk vi beskjed av de flotte stippene våre, Emilie og Kristine, om at de hadde en overraskelse og vi måtte komme opp i Skrivargarden når di sa ifra. Det i fikk se da vi kom opp var at de hadde handlete inn til spa-kveld med ansiktsmasker og neglelakk mens vi skulle se håndballkamp på TV. Koselig slutt på en fantastisk dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORSDAG


Torsdagen startet med powergirls trening ledet av stippene og senere jobbet vi med det vi skal gjøre på høstfesten som kommer senere i Oktober. På ettermiddagen hadde de fleste av oss trening med Herøya-laget og vi avsluttet kvelden med å hente fram mikrofonene igjen å spilte SingStar sammen med botrening. 
 

 

 

 

FREDAG

Fredag var en kort dag da vi skulle reise hjem på høstferie. Noen reiste før de felles aktivitetene som var planlagt mens de som ble igjen møttes i gymsalen for litt ballspill før de reiste hjem på høstferie.

  

 

 

Årets første linjeuke var en kjempefin opplevelse. Det var godt å bare være oss i håndball-klassen sammen å ha eget opplegg, og jeg gleder meg til neste linjeuke som kommer om tre små uker.