30.11.-0001 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags: Rollebryllup, Larvikkamp, Pizza, kos, samhold, Håndball
Rollebryllup og Larvikkamp

Rollebryllup og Larvikkamp

For en dag! Som vanlig er søndag en bra dag, men akkurat denne søndagen var veldig spesiell. Det var nemlig duka for rollebryllup! Egentlig vil dette si et stort og vilt skuespill. Alle fikk hver sin rolle å spille i bryllupet. Det hele var satt opp som et skikkelig bryllup. Vi hadde prest, forlovere, den galne eksen, kjendiser som Paris Hilton, paparazzier og veldig mange andre roller og personligheter. Rollene var allerede bestemt da vi fikk invitasjonene våre. For et show, det var en super bra dag.

 

 

Men dagen sluttet heldigvis ikke der! Håndballgjengen reiste videre til Larvik for å se storkampen mellom Larvik - Gyør! Altså søstrene Thea og Nora Mørk i kamp! I begynnelsen såg det litt svart ut for Larvikjentene, men som vanlig brillierer de, og hente seg fint opp igjen. Gode sitteplasser fikk vi også, satt på tredje rad og fikk med oss alt!
Kampen var svært jevn og så mye bra spill. Vi plukket opp litt av hvert av triks og tips. Vår egen Karoline, målvakten vår, ble så sjokkert da Thea Mørk tok frikast og pælma ballen rett i mål de siste sekundene før pause. Hun var i ekstase resten av kampen! Det var utrolig spenning de tre siste minuttene, da Larvik låg under med bare ett mål. Dessverre gikk det ikke som vi håpet. Men vi fortvilet ikke! Vi hadde nemlig noe mer godt som ventet oss!

 

PIZZA! Da drog vi videre til Peppes pizza, da vi vant en konkurranse mellom linjene på skolen tidligere på året. Koselig å samle gjengen for å dele et godt måltid sammen! For en avslutning på en så bra uke!!