17.11.2014 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags: Håndball, Ålborg, danmark, treningsleir, Mat
Siste dag

Siste dag

Tiden i Danmark viste seg å forsvinne alt for fort. Det var derfor veldig fint å få opplevd så mye den siste dagen. Høydepunktet på turen var for mange nemlig å få se på Ålborgs herrelag sin trening på torsdag.

Det var uten tvil Malene som gledet seg mest. Vi var så heldige å få snakke med både Sander Sagosen og Håvard Tveten etter trening. Sistnevnte har alltid vært Malenes største idol så det var et stort øyeblikk da de begge ble forent for første gang.

En fin duo synes vi :)

Avslutningskvelden var også veldig vellykka og stemningen var på topp på pizza-restauranten vi var på. Selv om alle fikk en stor pizza hver var det ingen problem for en matglad håndballgjeng å spise opp det meste. Praten og latteren tok ikke slutt da vi kom tilbake til høyskolen. Hanne hadde nemlig forberedt gul bolle og tegnelek som skapte stort konkuranseinstinkt hos alle (kanskje utenom Ane). 

Vi var alle lei oss da turen var ferdig men fikk heldigvis trøst i mat-(og is-!!)buféen på ferja hjem. Med litt mat i magen ble fort stemninga på topp igjen. Selv om det var trist at Danmarksturen tok slutt var vi også veldig takknemlig for alle de fine minnene vi har fått. Vi kunne heller ikke ønsket oss en bedre gjeng å dra på tur med :) Til slutt vil vi også takke Hanne som har vært så flink til å sette opp program og lede oss gjennom en spennende uke :)