05.02.2018 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags:
Tur til Rauland og korridorkveld

Tur til Rauland og korridorkveld

Tirsdags morgen møtte mange trøtte elever opp for en tidlig avreise til Rauland. Etter en busstur på 3 timer med mye soving, var vi klare for 3 dager med ski, fart og moro  

 

 

Elevene disponerte dagene som de ville. Noen stod i slalåmbakken alle 3 dagene, andre gikk på langrenn, noen akte og noen koste seg inne foran peisen med brettspill. 

 

 

 

 

 

Onsdag dro noen av oss opp til Vierli for å ake i trekket. Vi fikk hvert vårt akebrett som vi ble dratt opp i av heisen til toppen av slalåmbakken (1095 moh). Det var mulig å ake i tre ulike bakker med ulik vanskelighetsgrad. Selv om været ikke var helt på topp, storkoste vi oss med aking. 

 

 

 

 

På torsdagen var været helt på topp, med sol og bra skiforhold. Før avreise var det felles grilling av pølser for hele skolen. 

 

 

 

 

På kveldene gikk det mye i brett- og kortspill. Den siste kvelden ble det allsang med blant annet optimist, E6 og tir na noir - selvsagt ble det god stemning. 

 

 

 

 

På lørdagen gikk turen til Sagavoll Folkehøgskole, som ligger 1 time unna Grenland. Her hadde vi en felles studieorienteringsdag hvor flere universiteter og høgskoler var representert. Mange er usikre på hva høsten bringer, og denne dagen kan ha bidratt til både forvirring og bekreftelse på endelige valg. 

 

 

Lørdag kveld var duket for korridor 8 sin korridorkveld. Her var temaet «MGP junior», som gikk ut på at hver korridor skulle velge en sang fra tidligere år og fremføre denne med «sang» og dans. En vellykket kveld med mange morsomme og underholdene innslag. Vel gjennomført av korridor 8!