19.01.2018 Av: Håndball Postet i: Håndball Tags: Linjetime, Kveldskos, treningskamp
Uka på Grenland

Uka på Grenland

På skolen er det alltid mye gøy  som skjer. Denne uken var intet unntak!

Mandag og tirsdag bestod som vanlig av håndballtreninger og fag. På håndballtreningene var det god intensitet, bra konsentrasjon og som alltid veldig godt humør.

 

Hver onsdag har vi en hel dag sammen med fotball. Først har vi kristendom i en og en halv time. Etter lunsj har vi fellestrening med fotball, der vi gjøre ulike gymaktiviteter. Denne onsdagen stod håndball på programmet, og som vil si at fikk fotball kjørt seg litt på bortebane.Til tross for det tror vi alle koste seg og hadde det gøy. På ettermiddagen hadde håndballklassen bestemt seg for å ha en skikkelig sosial kveld. Vi lagde overraskelse for de kjære stipendiatene våre, Emilie og Kristine, der vi invitert de på middag. På menyen stod dettaco og brownies. Etter at vi hadde spist, satt vi og hygget oss sammen i hverandres selskap,før det bar av sted til treningskamp mot Gulset. Det endte med seier 22-18 til Grenland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdagen var det ikke håndballtimer, men ulike valgfag og modulfag. Fredag var vi sammen med reiselivsklassen i håndballtimene. Her fikk vi høre litt om New York og hva vi skulle gjøre der. Denne uken så langt har vært veldig bra, og vi gleder oss til resten!