30.11.-0001 Av: Reiseliv Postet i: Reiseliv Tags: Reiseliv, jordan, israel, grenlandfhs, strand, berenice, rødehavet
Båttur og bassengkos i Jordan

Båttur og bassengkos i Jordan

Nå begynner det å bli noen uker siden reiselivsklassen kom hjem fra Jordan og Israel. Til tross for at det nærmer seg jul og kos, lengter nok mange av oss tilbake til sol og bading.


Jordan hadde mange bademuligheter med alle sine fine hvite strender og det krystallklare vannet. Vi var så heldige at vi tilbragte første dagen vår på Berenice Beach Club. Dette var et privat anlegg med flere bassenger, lang strandkant og restaurant. Vi tok buss i 15 minutter fra hotellet før vi ankom paradiset av et sted. Sola stekte og det var veldig god stemning. Her kunne vi bade i de mange bassengene, ligge på stranda, eller ta en pause under parasollene med lunsj.


Vi hadde utsikt over Rødehavet og etterhvert som solen gikk ned var det en helt nydelig solnedgang. 

På hotelltaket vårt var vi så heldige at vi hadde basseng og solsenger. Vi hadde også utsikt over Aqaba som en kunne nyte. De fleste av fridagene våre brukte nok mange oppe på bassengtaket for å få litt sol på kroppen. Vi bestilte ofte lunsj sammen og det var veldig god mat som ble servert. Det var ikke så veldig stort på taket, men det var koselig likevel. Det var ikke bare soltimene som ble brukt der, men også flere av kveldene. Mange pleide å samle seg der etter innetid for å være sosiale. Her koste vi oss veldig mye og ble enda bedre kjent med hverandre.

I tillegg til å være på Berenice og hotelltaket var noen av oss også på båttur. Her hadde vi valget om å dykke eller snorkle. Vi ble servert te, brus og masse god mat på turen. De på båten var veldig hyggelige og passet på at vi hadde det bra. Det var en times kjøring med båten før vi stoppet og kunne gjøre det vi selv ønsket. Snorkling og dykking var bestemt på forhånd, men vi kunne bade, hoppe fra båten eller bare slappe av i sola. Vannet rundt oss var så klart at vi kunne se rett ned til havbunnen. Tror alle som dykket hadde en spennende opplevelse. Det var iallfall mange spennende fisker i Rødehavet. Alle koste seg på båten og vi hadde en fantastisk dag sammen.