21.01.2018 Av: Erik Larsen Postet i: Reiseliv Tags: Reiseliv, vanlig uke
En vanlig uke på reiseliv

En vanlig uke på reiseliv

Heia bloggen.

Vi tenkte å vise dere lesere en vanlig uke på reiseliv. Og det passer jo ypperlig med tanke på at vi snart reiser til New York og har praksisuke rett etterpå, det vil si at timene går til forberedelser. 

Etter jul byttet vi bloggere fra Silje og Martine til Oda fra Tromsø og Even fra Vardø.

Tirsdag:

Timen begynte med turplanlegging og videre til gym på slutten av timen. Det er splittelse i klassen angående gym, så de som vil ha gym går i gymsalen, og de som ikke vil blir igjen på klasserommet og har teori. I gymmen var det balanse og teorien på klasserommet handlet om UNESCOS verdensarvliste. På kvelden hadde stipendiatene på reiseliv arrangert overnatting på klasserommet. Vi så på film fra elevkvelden, snakket og spiste snacks.Onsdag:

På onsdager er det reiseliv hele dagen. Før lunsj så vi på filmen United 93, som er veldig relevant med tanke på at vi snart reiser til New York. Etter lunsj ble vi delt i grupper og begynte på et filmprosjekt der vi skal oppsummere høsten 2017 på reiseliv. En veldig gøy og kreativ oppgave som vi skal vise for resten av klassen om to uker.Fredag:

Vi så på filmen ¨Ellis Island¨ med håndball klassen siden vi skal reise med de til New York. Etter filmen fikk vi avspasering. 

Som du ser, så er en uke på reiseliv veldig variert. Det er ganske lik fordeling med teori og praktisk. Vi er også veldig heldig som får være med å påvirke timene, da lærerne tar opp terminplanen og vi kan kommentere og komme med forslag.

 

Ha en fin helg.