30.11.-0001 Av: Erik Larsen Postet i: Reiseliv Tags: Reiseliv, blogg
Takk for oss

Takk for oss

Heia bloggen.

Dette er årets siste blogginnlegg for reiseliv 17/18. Hver uke har vi prøvd å oppdatere dere for å gi et innblikk i hvordan hverdagen, men også reisene på linja er. Vi håper vi har hjulpet deg til å velge denne linja, den er virkelig verdt å søke på. Gjennom året får du en stor variasjon innen teori, reiseliv og aktiviterer (som turer i nærområdet osv). Itillegg er vi de heldigste elevene på skolen, fordi vi får reise mest, og til mange ulike reisemål. Vi håper blogginnleggene har vært til hjelp for deg som er usikker på om du vil søke på reiseliv eller ikke.

For siste gang skal vi fortelle hva vi har gjort denne uken. Det er avslutningsuke på skolen, det ryddes og pakkes ned. En epoke i livet vårt er over og vi nyter de siste dagene sammen. Igår dro reiseliv på avslutningstur til Langesund. Der hadde vi ulike aktiviteter, photoshoot og fortalte hverandre hva vi skal til neste år. Videre dro vi å spiste pizza, før vi på kvelden grillet på tunet. For en dag i skinnende sol og oppmot 20 grader. En perfekt avslutning på året for en super klasse. Vi vil også takke våre fantastiske lærere Morten og Erik for et herlig år, dere er de beste  Vi gratulerer også Marius som stipendiat på reiseliv til neste år, vel fortjent .

Vi tenkte å gi noen tips til deg på reiseliv:

•Ha ALLTID litt ekstra penger på konto, det kommer alltid noen småregninger, vaksiner osv. som man ikke er klar over på forhånd. I år kom det en etterfaktura på Jordan turen på 1500 kr, men vi klarte å få den ned til 200 ved å gjøre ulike tiltak, men det er et godt tips, ha alltid litt ekstra på konto.

•Selvom det er dårlig vær og man skal ut å gå på tur, ikke begynn å klag før turen er i gang. Reiseliv har gjennom året bare vært på fantastiske turer rundt i nærområdet.

•NYT TURENE TIL UTLANDET: man går veldig mye, men man får ekstremt mye ut av det, man får se mer enn de fleste på slike turer.

•Walk and talk – husk mye info om ulike personer, steder osv. iløpet av året, det har du bruk for.

•Quiz- Det quizzes mye i timene, ha ørene oppe både på turer og informasjon i klasserommet.

•KOS DEG - DETTE ER DET BESTE ÅRET I DITT LIV-


Da vil vi, Oda og Even takke for et halvt år med blogging. Det har vært lærerikt og morsomt. Vi håper vi har vært til hjelp for videre søkere. Vi ønsker alle en god sommer.Takk for oss <3