18.04.2018 Av: Erik Larsen Postet i: Reiseliv Tags: verden, Reiseliv
Verdensdeler på reiseliv

Verdensdeler på reiseliv

 

Heia bloggen.

Sist uke reiste vi jorda rundt. Vi var i Mexico, Sør-Afrika, Spania og India. Vi besøkte disse landene gjennom framlegg, leker og lokal mat. Hele klassen ble delt i 4 verdensdeler og bestemte seg i gruppene hvilket land de skulle være og opplegg for klassen. 

Her er litt om hva hvert land gjorde: 

Mexico:

Først hadde gruppa en god presentasjon om Mexico, der vi fikk tortillachips servert mens de presenterte. Videre gikk klassen til gymsalen der lekene gikk ut på å sette bart på mexicaneren i blinde og pinjata. Så bar det videre tilbake til klasserommet for kahoot, før alle fikk servert mexicansk mat på elevkjøkkenet. 

 

Sør-Afrika:

Hele klassen møttes i klasserommet for en kort og generell presentasjon om Sør-Afrika, der det var mest fokus på Day Zero. Videre gikk alle til gymsalen der vi lekte en vannmangel staffet, fotball med en stor treningsball og danseleken til slutt. På elevkjøkkenet ble det servert eksotiske frukter og andre sørafrikanske retter. 

 

Spania:

Spania ble presentert i klasserommet før vi gikk opp i gymsalen. Der var det duket for tyrefekting, stafett, basketball og mimeleken med ord fra Spania. På elevkjøkkenet ble det servert god mat og drikke. Botreningslinjen var med oss denne dagen, både når Spania og India ble presentert, supert opplegg synes de. 

 

India:

En veldig god og innholdsrik presentasjon ble framført i klasserommet, der vi blant annet lærte å sette på en sari, der en heldig elev ble modell. Vi bevegde oss opp i gymsalen for lek. Det var danseleken, Bollywood skuespill og lage kjente bygninger fra India ved å bruke kroppen. Videre var det kahoot og god mat på elevkjøkkenet.

 

Alle gruppene gjor en fenomenal jobb, der det var god balanse mellom teori, lek og mat. Vi fikk kjenne på kulturen til de ulike verdensdelene. En veldig fin og kunnskapsrik uke på reiseliv.