05.11.2017 Av: Reiseliv Postet i: Reiseliv Tags: fhsliv, Reiseliv, Reiselivpåtur, jordan, Jordan/Israel
Vi fikk panikk

Vi fikk panikk

...Da vi fikk vite at vi ikke burde barbere oss før vi skal bade i Dødehavet!!

Heia bloggen!

Nå er det ikke mange timer igjen før vi er på vei til Jordan. Som forberedelse til denne turen har vi blant annet sett noen episoder av serien «The Bible», lært mer og hatt quiz om de stedene vi skal besøke og vært med på en jødisk sabbatsfeiring. Her spiste vi et nydelig festmåltid og lærte en tradisjonell jødisk dans. I tillegg til dette har vi sett en dokumentar om Jerusalem, en by som står veldig sentralt i tre av de største verdensreligionene, og vi har vært på et foredrag hvor vi lærte mer om Israel-Palestina-konflikten. 


Som et avbrekk fra forberedelsene har vi hatt en natursti med forskjellige poster opp Preståsen og rundt i Urædd-løypa og startet så smått med hjemstedspresentasjoner som vår egen lille Norge rundt-tur.

Men, ikke nok med det! Lørdag den 28. oktober var det duket for høstfest på Grenland FHS. Denne dagen kom foreldre og venner fra fjernt og nært på besøk til vår kjære skole for å se hvor fint vi har det. I anledning denne høstfesten og det tilhørende showet hadde reiseliv mekket sammen et fabelaktig innslag som bestod av en film og et dansenummer. Det ble et spektakulært show og en minnerik dag for alle. 

Med dette sier vi takk for denne gang, vi snakkes om 2 uker da dere skal få høre om alt det spennende vi gjorde på vår tur til Jordan og Israel.

Vi vil tilslutt benytte anledningen til å ønske resten av linjene på Grenland god tur dit de skal!

Kos og klem!

- Martine og Silje

P.S. Du kan sjekke ut programmet vårt for dagene på tur under her:-)

Last ned vedlegg