26.01.2018 Av: Erik Larsen Postet i: Reiseliv Tags: Reiseliv, rauland
Vinteruke på Rauland

Vinteruke på Rauland

Heia bloggen.

Da var den årlige vinteruken til Rauland over for hele skolen. Vi dro opp tirsdags morgen med buss og ankom Rauland i 11 tiden. Den første dagen var det forskjellige aktiviteter som for eksempel slalåm, langrenn, tur og aking. På kvelden møttes de fleste i peisestua for spill, moro og kveldssamling. 


Onsdag var det ulike tilbud for de som ville stå på slalåm og ski. Raulandsanleggene består av 3 ulike fjell, så mange dro til de andre trekkene. Noen dro også til Vierli for å ake. Resten slappet av der vi bodde eller gikk på turer. På kvelden spilte vi spill og koste oss.


Torsdag, og siste dag. De fleste vasket seg ut av rommene og leilighetene før de dro på ulike aktiviteter. Klokken 12 var det duket for pølser nederst i bakken, før vi la bagasjen inn i bussen og kjørte tilbake til skolen. 


Det har vært en fin tur, med mye forskjellig vinteraktiviteter for alle. For de som ikke står på ski, kunne man kose seg inne med brettspill og kakao. Nå begynner New York turen og nærme seg, og vi gleder oss.

Ha en fin helg.