19.01.2015 Av: Sandvolley Postet i: Sandvolleyball Tags: cupfinale, volleyball, Oslo
Cupfinaler

Cupfinaler

På lørdag var 9 elever fra sandvolleylinja i Oslo og så på to volleyballkamper.

Vi reiste kl. 09.15 og var i Oslo i god tid før kampene startet. Damene spilte den første kampen. Det var STOD Volley mot Oslo Volley. Favoritten i denne kampen var STOD Volley, men de regjerende cupmesterne klarte ikke å forsvare gullet mot Oslo Volley, og endte på en 2. plass. Stillingen ble 3-1 i sett til Oslo Volley. 

Den andre kampen ble spilt av herrer: Nyborg mot BK Tromsø. Tromsø var regjerende cupmestere, men de klarte heller ikke å forsvare 1.plassen. Ingen av BK Tromsø-spillerene kom gjennom den kraftige Nyborg-blokken. Nyborg hadde også en utrolig legger, som reddet mange baller (det så nesten ut som han hadde klister på hendene) og var en av de som bidro mest til at de vant. Tromsø måtte slå seg slått av Nyborg, 3-0 i sett. 

Vi var alle veldig fornøyde etter kampene. Ikke bare var det morsomt å se på, men det var også ganske komisk siden treneren vår, Iver Horrem, var speaker under kampene. F.eks. da han skulle presentere en instagram-konkurranse, skjønte de fleste i publikumet at han ikke visste så mye om hvordan instagram fungerer. Han kom også med morsomme kommentarer og snakket hele tiden i mellom settene. Men til å være hans første gang, så klarte hans seg bra. Tipp topp tommel opp!