12.04.2016 Av: Sara Haukaas Postet i: Sandvolleyball Tags: grenlandfhs, fhsliv, sandvolleyball, sandvolley1516, Iver Horrem, bowling
Iver Horrem på besøk

Iver Horrem på besøk

Mandag denne uken var det endelig tid for et nytt besøk fra en av våre kjære linjelærere, nemlig Iver Horrem. Iver satser for tiden hardt mot OL i Rio de Janeiro sammen med makkeren Geir Eithun, men tok seg likevel noen timer fri for å se til oss sandvolleyballelever i Porsgrunn.

Klokken 16.00 var det duket for trening i hallen. Her gikk tiden med til flere og varierte øvelser. Dette inkluderte to-ball, forsvarstrening, smah og ikke minst spill. Etter dette gikk turen videre til Porsgrunn sentrum og Downtown, hvor vi skulle prøve oss på noen runder bowling. Med veldig ulikt utgangpunkt, ble dette uten tvil en kilde til både latter og irritasjon. Det så likevel ut til at alle koste seg og satte pris på muligheten til å gjøre noe sosialt med linja. 

Det er også verdt å nevnte at Elise fikk anledning til å vise frem ferdighetene sine på bowlingbanen. Hun kunne til slutt med godt over 100 poeng. Dette var et godt stykke over blant annet undetegnede, som måtte ta til takke med en god del mindre. Til tross for at nivået ikke alltid var på topp (og at flere helst hadde sett for seg at spillet foregikk med gjerde), var nok de fleste enige om at dette hadde vært en koselig og vellykket vårdag på Grenland.