18.04.2016 Av: Sara Haukaas Postet i: Sandvolleyball Tags: grenlandfhs, fhsliv, sandvolleyball, sandvolley1516, turnering
Grenland vs Sagavoll

Grenland vs Sagavoll

Før påskeferien var det duket for sandvolleyballturnering på Grenland. Vi fikk nemlig besøk av Sagavoll, som er en annen folkehøgskole med volleyballinje i Telemark.

I jenteklassen stilte fem lag, som nå skulle få muligheten til å teste ut egne ferdigheter mot kjente- og ukjente motstandere. Selv stilte vi i sandvolleyballklassen med 6 jenter. I gutteklassen var saken imidertid en helt annen. Skolen fra Gvarv stilte mannsterke med et tosifret antall påmeldinger. Ettersom flere av oss på linja hadde spilt mot elever fra Sagavoll tidligere, så noen frem til å igjen kunne trekke det lengste strået, mens andre var ute etter revansj. Med dette som utgangspunkt var det klart for noen spennende og innholdrike timer i hallen.

Blant de kvinnelige deltakerne ble kampen om seiern tidlig avgjort. Her kunne Rikke og Sara ta med heder og ære hjem. For gutta ble dagen i sandvolleyballhallen er god del lengre - men ikke mindre spennende av den grunn! En morsomt twist fikk vi også da Ragna ble nødt til å være "step in" for Thomas, som hadde en avtale han skulle rekke. Dette byttet skulle vise seg å funke bra. Didrik og Ragna kunne juble for flest poeng, og bidro med det til at Grenland ble seierherrer/damer for begge kjønn.