27.04.2016 Av: Sandvolley Postet i: Sandvolleyball Tags: grenlandfhs, fhsliv, sandvolleyball, sandvolley1516, søksandvolley, KingOfTheBeach, QueenOfTheBeach
Årets siste "King & Queen of the Beach"

Årets siste "King & Queen of the Beach"

Igår, tirsdag 26.april, gjennførte sandvolleygjengen den siste "King & Queen of the Beach"-turneringen for året. For de som er ikke er kjent med konseptet går dette ut på at samtlige spiller med og mot hverandre. Gjennom dette samler hver enkelt opp poeng, som til slutt blir lagt sammen, og man står igjen med en vinner. 

I jenteklassen stilte 7 elever til start, som alle var klare for å sikre seg seieren. Saken var en annen i gutteklassen, der kun 2 gutter skulle knive om tittelen. Med mange kamper foran oss, gikk startskuddet allerede i linjetimene på mandag. Det skulle raskt vise seg at det kom til å bli jevnt. Lange og jevnte kamper gjorde det vanskelig å skulle forutse utfallet, og spenningen var derfor til å ta og føle på. Enda mer nervepirrende ble det da Marte måtte gi seg på grunn av skade, og andre ble nødt til å trå til i hennes navn.

Etter en tosifret antall kamper, var det endelig tid for å kåre vinnerne. Med hele 159 av 168 mulige poeng, kunne Thomas strekke armene i været og juble. Det samme gjaldt Ragna, som tok seieren foran Elise og Sara blant jentene. Her var det likevel trangt om seieren. Som seierherre og dame, ventet det naturlig nok en premie. Når sandvolleyballklassen setter kursen mot Arendal i mai, får disse to muligheten til å nyte en valgfri dessert. Men før den tid kommer en det avreise til Italia, som vi selvfølgelig ser frem til.

Fornøyde vinnere.