Stevner og fester

Stevner og fester

Her kan du lese om diverse fester og arrangement som vi har på skolen, både i skoleåret og utenom.

MARKEDSDAG

Hvert år arrangerer vi markedsdag her på skolen til inntekt for Prosjekt Moldova. Det blir leker for barna, lotteri, caféutsalg med hjemmebakte kaker og underholdning. Markedsdagen er åpen for alle og vi går ut i den lokale pressen med invitasjon til denne dagen. Markedsdagen arrangeres 28.april 2018.

 

FJORÅRSTREFF

Fjorårstreffet arrangeres andre helgen i juni. Arrangementes legges ut på kullets egen facebookside. På fjorårstreffet er det også mulig for 5-års jubilantene å ta turen til skolen lørdag til søndag.

 

ELEVSTEVNET

Elevstevnet arrangeres siste helgen i mai hvert år. Informasjon vedrørende årets elevstevne vil også kunne lastes ned som vedlegg på denne siden i løpet av våren. I tillegg vil informasjon om elevstevnet legges ut på skolens facebookside i begynnelsen av året stevnet finner sted. Invitasjon til årets elevstevne finner du nederst på denne siden.

Her kan du finne informasjon om elevstevnet som arrangeres hvert år

 

SOMMERKURS 

Sommerkurset arrangeres sommeren 2018 i uke 24, 11.-15. juni. Dette kurset er forbeholdt tidligere elever og tidligere deltagere på kurset. Informasjon om sommerkurset vil bli lagt ut på skolens facebookside våren før arrangementet. Invitasjoner sendes ut i posten i februar-mars. 

Ønsker du å motta informasjon om sommerkurset før du motar invitasjon i post, ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail til info@grenland.fhs.no

 

SOMMERLEIR

Grenland Folkehøgskoles sommerleir er en dagbasert leir for barn i Grenland i alderen 6 – 13 år. Leiren har plass til 50 barn gjennomføres i uke 29 og er et gratis og tilbud til barn i Porsgrunn, Skien og Bamble kommune. 

Skolen arrangerte for tredje år på rad sommerleir sommeren 2018. Dette har vært et kjempefint arrangement for oss og barna som har vært her og vi håper på å kunne gjenta suksessen også sommeren 2019. Informasjon om påmelding vil bli lagt ut her og på skolens Catering og Sommerdriftside http://www.porsgrunncatering.no/sommerdrift/ senest i januar.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.