Eivind Håve

Eivind Håve

Linje: Reiseliv Skoleår: 2016/2017

Fra: Nøtterøy Alder: 19

Interesser: Trening, Dataspill, venner, oppleve nye ting

jeg er på Instagram

Send meg en epost

Hva var det som gjorde at du søkte på Grenland?

Først og fremst var det reisemålene som jeg la merke til, men så fort jeg så gjennom bilder av ting de gjorde der, lokalene osv så skjønte jeg at dette var skolen for meg.

Hva ønsker du å få ut av året?

Målet mitt for dette året var å oppleve ting jeg ellers ikke ville hatt muligheten til, se verden å bli kjent med andre som ville de samme tingene som meg. Og det målet har jeg oppnådd allerede.

Kan du fortelle litt om det dere gjør på linja?

På linja gjør vi mye forskjellig, både lærerene, stipendiatene og elevene er veldig flinke til å komme opp med spennende og morsomme ting som du ellers ikke ville funnet på å gjøre. Før turer og slikt så lærer vi ofte litt om stedet og kulturen dit vi skal og gjør oss klare for å ha en utrolig tur ved å gå gjennom hva vi trenger, hva vi kan forvente og annet relevant informasjon.

Hva synes du om opplegget generelt på skolen?

Skolen har veldig mye gøy planlagt for året som noe obligatorisk og noe er frivillig, så det er mye å gjøre for den som liker å ha noe å holde på med og de som liker å ta det litt roligere har muligheten til det.

Hvordan ser en vanlig skoledag ut for deg?

Skoledagen starter med frokost og deretter morgensamling hvor vi får informasjon og ofte skjer det noe gøy der. Etter det er det enten linje timer eller valg/modul fag som jeg selv har valgt. 

Hva gjør du på fritida?

På fritida er det veldig mye forskjellig å gjøre, men jeg er som regel med venner, spiller dataspill, kort/brettspill eller bare sitter å prater  i dagligstua. Noen ganger spiller vi bordtennis eller biljard hvis vi har lyst til det.

Hva gleder du deg mest til dette året?

Jeg gleder meg selvfølgelig veldig mye til turene vi skal på. Før jeg starta her så trodde jeg at kom til bli det absolutt beste ved året men nå gleder jeg meg hver dag til å ha de fagene jeg har valgt og bare sitte sammen med folk og ha det koselig, samholdet på skolen er utrolig bra og jeg hadde aldri trodd på det hvis jeg ikke hadde opplevd det selv.

Vil du anbefale et år på skolen til dem som kunne tenke seg å søke?

Jeg anbefaler Grenland på det sterkeste. Grenland er et sted for alle.