Emilie Louise Holme

Emilie Louise Holme

Linje: Håndball Skoleår: 2016/2017

Fra: Rygge Alder: 21

Interesser: Håndball, venner og være i aktivitet

jeg er på Instagram

Send meg en epost

Hva var det som gjorde at du søkte på Grenland?

Jeg var klar for en litt mer spennende hverdag, og trengte å ha et “ego” år. Samtidig ønsket jeg et år hvor jeg kunne dyrke mere tid på det jeg setter veldig høyt, nemlig håndball. 

Hva ønsker du å få ut av året?

I løpet av dette året ønsker jeg så klart å utvikle meg mest mulig på håndballbanen, men også personlig utenfor banen og ha glede over de tingene jeg mestrer. Jeg håper på å møte mennesker jeg kan ha gleden av resten av livet.

Kan du fortelle litt om det dere gjør på linja?

På håndball har vi tre halløkter i uka, enten med Hanne Hegh eller Trine Haltvik. Øktene I hallen er varierte og givende. I tillegg har vi en dag i uka hvor vi trener med de andre idrettslinjene, fotball og sandvolley. I disse timene gjør vi mye forskjellig: tester ut nye idretter som f.eks frisbeegolf, geocatching, rugby osv. Vi har også rene utholdenhets - og styrke økter. 

Hva synes du om opplegget generelt på skolen?

Opplegget på skolen er veldig bra. Skolen har utrolig mange forskjellige fag der du kan velge alt fra multisport til masassje kurs eller strikking. Noe for alle og en hver. På ettermiddagen er det også satt opp mange morsomme aktiviteter som gjør hverdagen ulik. Enten det er planlagt av lærere, stipendiater eller elever.  Lærerene, ansatte eller stipper er utrolig dyktige og får alle til å føle seg vel, noe som gjør året her på Grenland trygt og godt.

Hvordan ser en vanlig skoledag ut for deg?

Dagen min her på Grenland starter med frokost kl 8, hvor vi så har morgensamling. Så har vi enten modulfag eller valgfag. Modulfag er fag man velger som varer i cirka seks uker, mens valgfag er fag man har fast gjennom hele året. Deretter super digg lunsj kl 11:30. Etter det har vi linjefag fram til middag kl 15:30. Vi får også servert kveldsmat 19:30. Tirsdager starter ikke dagen før 11.00 med god brunsj. Det er super digg å kunne sove litt lenger disse dagene. Tirsdag er den nye lørdag!!:) 

Hva gjør du på fritida?

på fritiden er jeg med venner eller trener. Jeg spiller klubbhåndball på kvelden for Gjerpen håndballklubb. Det gjør at jeg borte et par timer på kveldstid, men det er alltid noe å finne på, enten det er film i propellet eller kortspill og prat i dagligstua. Ellers så er det faste dager i uken hvor lærere og stipendiater arrangerer mye morsomt, alt fra nattkino til sjokoladebingo. I tillegg til den ukentlige quizen.  

Hva gleder du deg mest til dette året?

New York turen med linjen, er jo så klart et høydepunkt. Samtidig som å få venner for livet og skape minner jeg aldri vil glemme. 

Vil du anbefale et år på skolen til dem som kunne tenke seg å søke?

Søk på Grenland, det er virkelig et minne for livet. Her kan du komme akkurat som du er, og alle rundt deg ønsker deg vel hver eneste dag.