Sebastian Hauer

Sebastian Hauer

Linje: Sandvolley/Pluss Skoleår: 2016/2017

Fra: Arendal Alder: 20

Interesser: Musikk, fotball, volleyball, venner, familie og Manchester United

jeg er på Instagram

Send meg en epost

Hva var det som gjorde at du søkte på Grenland?

Jeg skulle studere Idrett, men to uker før skolestart fant jeg ut at jeg ville gjøre noe jeg ikke hadde gjort før. Da fortalte en venn av meg om Grenland Fhs, og etter 3 sekunder ble jeg overtalt. Senere den dagen gikk jeg på hjemmesiden og sjekket skolen ut. Etter å ha sammenliknet skolen med andre skoler fant jeg ut at Grenland virket best. Det endte med at jeg søkte den kvelden og to uker senere begynte jeg. Angrer ikke i det hele tatt!

Hva ønsker du å få ut av året?

Det jeg ønsker med dette året er først og fremst å reise nye steder og oppleve nye ting. Jeg ønsker også å bli en bedre volleyballspiller og håper at jeg får venner for livet og minner jeg aldri vil glemme.

Kan du fortelle litt om det dere gjør på linja?

Vi spiller jo selvfølgelig mye sandvolleyball, ca 3 ganger i uka. Så prøver vi mange andre idretter også som squash, frisbeegolf, stisykling, orientering m.m. Så trener vi med de andre idrettslinjene en gang i uka der vi har flere idretter som vi tester ut. Vi har hatt og skal ha flere turneringer, både innad i skolen og mot andre folkehøgskoler ol. Pluss at vi har vært på en utflukt med linja på en hytte. 

Hva synes du om opplegget generelt på skolen?

Opplegget er utrolig bra. Det er alltid noe som skjer på ettermiddagene og kveldene. Vi har stipendiater som starter aktiviteter og skaper liv og røre. Så du finner alltid noe å gjøre og noen å gjøre det med.

Hvordan ser en vanlig skoledag ut for deg?

Dagen starter med en god frokost, deretter er det morgensamling. Etter dette så er det valgfag eller modulfag. Det er fag som du velger selv. Jeg har foreksempel basistrening, der lærer vi om trening og prøver oss på nye måter å trene på. Etter lunsj så starter linjetimene som alltid er gøy og variert, og denne økta varer til middag. Senere så har jeg samling om Moldova (fordi jeg valgte å bli med dit som ett valgfag.) Resten av dagen går ut på å være sosial, spille spill, le og ha det moro. 

Hva gjør du på fritida?

På fritiden er jeg med venner og finner på gøye ting. Skolen har ett eget treningsrom hvis man ønsker å trene litt på fritiden. Ellers så spiller jeg gitar når jeg har tid og som sagt bare være sosial med venner.

Hva gleder du deg mest til dette året?

Det jeg gleder meg mest til er Brasilturen, den kommer jeg til å huske utrolig godt og vet det blir en helt fantastisk opplevelse. Men jeg gleder meg også til å utfordre meg selv med nye ting jeg ikke har gjort før og få venner for livet. 

Vil du anbefale et år på skolen til dem som kunne tenke seg å søke?

Ja så absolutt! Angrer ikke ett sekund på at jeg søkte her og jeg anbefaler alle til å ta ett år her på Grenland Fsh!