02.11.2014 Av: Liv Kristin Nuland Postet i: Nyheter Tags: sandvolley, sandvolleyball
Sandvolleyklassen klar for Brasil!!!

Sandvolleyklassen klar for Brasil!!!

Lørdag 1.november starter sandvolley klassens ferd mot Brasil!!!! Gjengen er klar for sol,varme og spill på Rio`s strender!!!

Vi drar med tog fra Porsgrunn til Gardermoen lørdag kveld. Flyet går søndags morgen kl.07.20 med British Airways til London kl 09.00. Derfra flyr vi videre til Rio de Janeiro kl.12.30. Ankomst Rio er kl.22.05 søndag kveld. Der blir vi hentet av Iver`s kamerat og kjørt med buss til leilighetene vi skal bo i hele oppholdet. Leilighetene ligger i Ipanema området, og har adresse Prudente de morraes 167 og 368, og to leiligheter i Visconde de Piraja 243. Dette er et trygt og fint område å bo i, og det er vakter utenfor hvert bygg vi bor i. Vi kommer til å spise frokost, lunch og noen middager i leilighetene. Hver dag blir det trening kl.09.00 på Ipanema beach med Iver Horrem og flere brasilianske trenere. Det er omtrent 10 minutter å gå fra leilighetene. Noen dager blir det to treningsøkter, andre dager blir det utflukter og andre aktiviteter. Noe av det vi skal oppleve i tillegg til å spille sandvolleyball, er fjellturer, bl.a til Sukkertoppen og Kristusstatuen, besøk i favelaen, bølgesurfing, sambakurs, Brasiliansk toppfotball, besøk til sjømannskirka, restaurantbesøk med smak av brasiliansk mat, handle på marked, strandliv og ikke minst; se mye topp sandvolleyballspilling! Vi ankommer Gardermoen kl.20.10 lørdag 15.november. 

Vi gleder oss til 2 uker i Rio og kommer til å blogge, legge ut nyheter og bilder på Facebook, Instagram og på skolens hjemmeside. Så følg med :-)