14.04.2015 Av: Erik Larsen Postet i: Nyheter Tags: neste år, søkere, full skole
Søkesituasjonen

Søkesituasjonen

Tenkte vi skulle gi en liten oppdatering i forhold til søkesituasjonen for neste skoleår. Pr. 10. april var det 291 søkere som ønsket å gå på Grenland. Av disse søknadene har vi tatt opp 96 elever som i tillegg oppfyller kriteriene. Vi må si at det er mange flere søkere enn de som blir tatt opp som oppfyller kriteriene så nåløyet er trangt:-) Elevene som er tatt opp fordeler seg over alle linjene og det ser ut til å bli godt med elever på alle linjene. Og vi vet av erfaring at det kommer flere søkere helt fram til ukene før skolestart. Det betyr at vi høyst sannsynlig blir helt full skole når vi starter i august. Og det er veldig kjekt.
Når det er sagt så har vi fortsatt plass til noen få til på de fleste av linjene. Spesielt oppfordrer vi gutter til å søke. Vi har mange gutter som begynner neste år men synes det er kjekt med en enda jevnere fordeling av kjønnene. Ta kontakt med skolen hvis du lurer noe på tlf. 35560450 eller send en melding på facebook.
Vi ber alle som blir elev neste år og som har facebook om å melde seg inn på gruppa for neste års elever. Det kan du gjøre her.

Her er en liten artikkel om at det er flere som velger folkehøgskole i år enn i fjor