15.06.2018 Av: Erik Larsen Postet i: Nyheter Tags:
Status for elevopptak og ledige plasser på linjer

Status for elevopptak og ledige plasser på linjer

Ved inngangen til sommeren og ferietid så tenkte vi å gi en status på elevopptaket. Grenland er i en heldig stilling at vi har veldig god søkning på de fleste linjene. Pr. dags dato så har vi 123 elever totalt for neste år. Vi kan maksimalt ta inn 130 elever i forhold til antall senger. Så det betyr nesten helt fullt for neste år. Vi hadde for en uke siden nærmere helt fullt men i de siste dagene har noen få trukket seg av forskjellige årsaker. Og det er veldig naturlig når ting forandrer seg i livet.

Men av den årsaken har vi nå 1-2 ledige plasser ledig på noen av linjene. Det gjelder Fotball Europa, Håndball, Bistand/Action, Route 66 og Reiseliv.
Hvis du ønsker å søke kan du bruke "søk plass" knappen øverst til høyre på sida. Hvis du vet om noen som du vet er interessert eller som du tenker kunne ha hatt lyst til å gå på en av disse linjene så kan du f.eks. dele innlegget på facebook med dem eller bare tipse dem om det:-)
Vi tror nok at de få plassene som nå er ledige vil fylles opp i løpet av kort tid. Vi må også vise til opptakskriteriene når du søker hos oss, de er greie å vite om.

Vi ønsker alle en god sommer:-)