Sommerdrift

Sommerdrift

Her kan du finne informasjon om skolens aktiviteter om sommeren når det ikke er skoledrift

I skolens sommerferie (mai-august) leier vi ut skolens lokaler til diverse arrangement og selskaper. For eksempel konfirmasjon, bryllup, bursdag, jubileér, konfirmasjon- og sommerleir, konferanser og møter med eller uten overnatting. Det er også mulig å sjekke inn hos oss i større eller mindre grupper på hel - eller halvpensjon.

Hver sommer har vi besøk av Norges Musikkkorpsforbund og vi arrangerer selv sommerleir for barn. Vi har sommerkurs for botreningselevene våre, elevstevne og fjorårstreff. Andre helgen i august leies alle rommene våre ut til gjester som skal nyte deilige sommerdager på Skjærgårdssang.

Ta kontakt for pris og tilbud; ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail til info@grenland.fhs.no

 

SOMMERKURS 

Sommerkurset arrangeres sommeren 2018 i uke 24, 11.-15. juni. Dette kurset er forbeholdt tidligere elever og tidligere deltagere på kurset. Informasjon om sommerkurset vil bli lagt ut på skolens facebookside våren før arrangementet. Invitasjoner sendes ut i posten i februar-mars. 

Ønsker du å motta informasjon om sommerkurset før du motar invitasjon i post, ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail til info@grenland.fhs.no

SOMMERLEIR

Grenland Folkehøgskoles sommerleir er en dagbasert leir for barn i Grenland i alderen 6 – 13 år. Leiren har plass til 50 barn gjennomføres i uke 29 og er et gratis og tilbud til barn i Porsgrunn, Skien og Bamble kommune. 

Skolen arrangerte for andre år på rad sommerleir sommeren 2017. Dette har vært et kjempefint arrangement for oss og barna som har vært her og vi håper på å kunne gjenta suksessen også sommeren 2019. Informasjon om påmelding vil bli lagt ut på skolens Catering Sommerdrift facebookside https://www.facebook.com/grenlandfolkehogskolesommerdrift/ i januar.

Påmelding gjøres ved å laste ned skjema på denne siden og sende til skolen eller kontakte Heidi på kontoret på tlf.3556 0450 eller send en mail til info@grenland.fhs.no

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.