string(5) "right"

Her kan du lese om diverse fester og arrangement som vi har på skolen, både i skoleåret og utenom

MARKEDSDAG
Hvert år arrangerer vi markedsdag her på skolen til inntekt for Prosjekt Moldova. Det blir leker for barna, lotteri, caféutsalg med hjemmebakte kaker og underholdning. Markedsdagen er åpen for alle og vi går ut i den lokale pressen med invitasjon til denne dagen. Dato for neste markedsdag legges ut i løpet av høsten 2019.

FJORÅRSTREFF
Fjorårstreffet arrangeres andre helgen i juni. I 2020 blir det 13.-14. juni.  Arrangementet legges ut på kullets egen facebookside. På fjorårstreffet er det også mulig for 5-års jubilantene å ta turen til skolen lørdag til søndag.

ELEVSTEVNET
Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse årets Elevstevne grunnet situasjonen med Covid-19. Vi ser på muligheten for å kunne invitere alle jubilantene til skolen vår/sommer 2021. Følg med på nettsiden vår for mer informasjon. Ny informasjon om Elevstevnet vil komme sommeren 2020.
Elevstevnet arrangeres i slutten av mai/begynnelsen av juni hvert år. Informasjon vedrørende årets elevstevne vil også kunne lastes ned som vedlegg på denne siden i løpet av våren. I tillegg vil informasjon om elevstevnet legges ut på skolens facebookside i begynnelsen av året stevnet finner sted. Elevstevnet 2020 arrangeres helgen 6.-7. juni.
Last ned informasjon om elevstevnet 2020

SOMMERKURS
Sommerkurset arrangeres sommeren 2020 i uke 24, 8.-12. juni. Dette kurset er forbeholdt tidligere elever og tidligere deltagere på kurset. Informasjon om sommerkurset vil bli lagt ut på skolens facebookside våren før arrangementet. Invitasjoner sendes ut i posten i februar-mars.
Ønsker du å motta informasjon om sommerkurset før du mottar invitasjon i post, ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, bruk kontaktinfo nederst på sidene.