string(5) "right"

Her kan du lese om diverse fester og arrangement som vi har på skolen, både i skoleåret og utenom

MARKEDSDAG
Hvert år arrangerer vi markedsdag her på skolen til inntekt for Prosjekt Moldova. Det blir leker for barna, lotteri, caféutsalg med hjemmebakte kaker og underholdning. Markedsdagen er åpen for alle og vi går ut i den lokale pressen med invitasjon til denne dagen. Dato for neste markedsdag legges ut på skolens facebook side.

FJORÅRSTREFF
Fjorårstreffet arrangeres andre helgen i juni. I 2021 blir det 9.-13. juni.  Arrangementet legges ut på kullets egen facebookside. Sommeren 2021 arrangeres et også forfjorstreff for de som gikk på skolen i 2018 – 19. Dette arrangementet er helgen 18.-20.juni. Denne helgen er det også mulig for 5 og 6 – års jubilantene å treffes. (N.B. Med forbehold om koronarestriksjoner)

ELEVSTEVNET
Elevstevnet arrangeres i slutten av mai/begynnelsen av juni hvert år.
N.B: Elevstevnet 2021 må dessverre avlyses. Dette på grunn av smittesituasjonen for korona og tiltakene som gjelder.
Vi vurderer det som vanskelig å gjennomføre et elevstevne innenfor gjeldende regler for arrangement.
Dette synes vi er veldig leit overfor alle våre jubilanter. Vi hadde gledet oss til å være sammen med dere. Det er alltid hyggelig når tunet fylles opp med gamle Grenlandselever.

SOMMERKURS
Sommerkurset arrangeres sommeren 2021 i uke 24, 14.-18. juni. Dette kurset er forbeholdt tidligere elever og tidligere deltagere på kurset. Informasjon om sommerkurset vil bli lagt ut på skolens facebookside våren før arrangementet. Invitasjoner sendes ut i posten rett over påske.
Ønsker du å motta informasjon om sommerkurset før du mottar invitasjon i post, ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, bruk kontaktinfo nederst på sidene.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.