Her kan du lese om diverse fester og arrangement som vi har på skolen, både i skoleåret og utenom

MARKEDSDAG
Hvert år arrangerer vi markedsdag her på skolen til inntekt for Prosjekt Moldova. Det blir leker for barna, lotteri, caféutsalg med hjemmebakte kaker og underholdning. Markedsdagen er åpen for alle og vi går ut i den lokale pressen med invitasjon til denne dagen. Dato for neste markedsdag legges ut i løpet av høsten 2019.

FJORÅRSTREFF
Fjorårstreffet arrangeres andre helgen i juni. I 2020 blir det 13.-14. juni.  Arrangementet legges ut på kullets egen facebookside. På fjorårstreffet er det også mulig for 5-års jubilantene å ta turen til skolen lørdag til søndag.

ELEVSTEVNET
Elevstevnet arrangeres i slutten av mai/begynnelsen av juni hvert år. Informasjon vedrørende årets elevstevne vil også kunne lastes ned som vedlegg på denne siden i løpet av våren. I tillegg vil informasjon om elevstevnet legges ut på skolens facebookside i begynnelsen av året stevnet finner sted. Elevstevnet 2020 arrangeres helgen 6.-7. juni. Det vil komme en invitasjon med informasjon om påmelding på sidene her senere.

SOMMERKURS
Sommerkurset arrangeres sommeren 2020 i uke 24, 8.-12. juni. Dette kurset er forbeholdt tidligere elever og tidligere deltagere på kurset. Informasjon om sommerkurset vil bli lagt ut på skolens facebookside våren før arrangementet. Invitasjoner sendes ut i posten i februar-mars.
Ønsker du å motta informasjon om sommerkurset før du mottar invitasjon i post, ta kontakt med skolen på tlf.3556 0450 eller send oss en mail.

SOMMERLEIR
Grenland Folkehøgskoles sommerleir er en dagbasert leir for barn i Grenland i alderen 6 – 13 år. Leiren har plass til 50 barn gjennomføres i uke 29 og er et gratis og tilbud til barn i Porsgrunn, Skien og Bamble kommune.
Skolen arrangerte for tredje år på rad sommerleir sommeren 2018. Dette har vært et kjempefint arrangement for oss og barna som har vært her og vi håper på å kunne gjenta suksessen også sommeren 2019. Informasjon om påmelding vil bli lagt ut her og på skolens Catering og Sommerdriftside senest i januar.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, bruk kontaktinfo nederst på sidene.