Australia og Filippinene

Høydepunkter

  • Besøke hjelpeorgansiasjonenen Mamas i Manilla  
  • Oppleve paradisøya Pandan
  • Snorkle på Apo Reef i Fillipinene
  • Besøke  Australias “outback”
  • Uluru
  • Besøke aboriginersamfunnet Lilla
  • Oppleve Australsk dyreliv og natur i Tablelands

Australia er et land med utrolige kontraster. Her kan du oppleve alt fra å vandre i verdens eldste regnskog til å sove i det fri i ørkenen og bli kjent med elever på en skole i Lila, et lite aboriginersamfunn i hjertet av Australia.

Filippinene er vi med organisasjonen Mamas i Manilla og lærer om hjelpearbeidet norske Rachel Trovi startet der. Vi reiser også til en paradisøy som heter Pandan med kritthvite strender der vi får mulighet til å dykke eller snorkle på Apo Reef.

Forsikring må elevene ordne selv. Skolen er behjelpelig med å ordne en mulighet til å vaksinere seg før turen.

Den tre ukers turen er inkludert i linjeprisen og er obligatorisk for alle på linja. Inkl. i prisen er halvpensjon (2 måltider pr. dag)

Backpacker

Hvordan pakke smart til tur?

Backpackerne er nå på tur til Filippinene og Australia, som vi har gledet oss utrolig til. Vi skal være tre uker på tur, og skal selvfølgelig pakke i ryggsekk, slik som backpackere gjør. Les mer for å få backpackernes pakketips!

Australia og FilippineneBackpacker

Snart skjer det!

Linjeukene nærmer seg med stormskritt og de aller fleste går med sommerfugler i magen. Filippinene – Australia er hovedreisen på Backpacker linjen og er ofte en av hovedgrunnen til at folk velger linjen. Vi har forberedt oss mye og er veldig klare for å bruke egenskapene vi har lært oss i løpet av skoleåret. Dette er noe vi har lært oss, og ser frem til på turen;

Backpacker

Dot art

Dot art, eller også kalt dot painting er en malingsmetode som stammer fra urbefolkningen i Australia, altså aboriginere. Vi på backpack fikk testet det ut, her er hva vi lærte underveis.