Elevene blogger om turene de reiser på

ItaliaNyheter

Klare for Italiaturen

I morgen tidlig reiser hele skolen sørover med buss til landet lengst mot sør i Europa. Nærmere 30 timer med busskjøring venter men det tar vi på strak arm😁 For der nede venter Jesolo, Venezia, Roma, Assisi, Camaiore, Pisa, Cinque Terre og Firenze på oss med alt det de kan tilby. Vi gleder oss til alt som skal oppleves og gjøres og vi satser på å oppdatere dere underveis på blogg, facebook og instagram. Følg med, følg med… Mens dere venter på livstegn kan dere ta en titt på en film fra fjorårets tur. Ciao!

AfrikaBistand/action

Run for Tanzania!

Laurdag 30.03.2019 arrangerer Bistand/Action “Run for Tanzania” for sjuande året på rad. Dette er eit sponsorløp der heile skulen blir inkludert for å samle inn pengar til Make Possible og arbeidet dei gjer for å gi foreldrelause barn ei betre framtid i land som Tanzania og Uganda.

Route 66USA

Siste dagene i USA

Vi er nå trygt hjemme på norsk jord etter at flyet vårt ble kansellert. Vi fikk derfor en ekstra natt i USA. Nå kan du lese om våre siste dager i USA.

Australia og FilippineneBackpacker

Tablelands!

Etter innholdsrike dager i Red Center satte vi kursen mot Cairns og Tablelands. Denne delen av Australia var det vanskelig å ikke bli glad i, da tropisk klima og nydelig natur var det som møtte oss. Les mer om hva vi opplevde i Cairns og Tablelands her!

AfrikaBistand/action

En natt under stjernene

Det er ingen tvil om at linjeturen vår virkelig gir oss et autentisk og ikke-turistifisert møte med Afrika. På fredag forlot vi Kenya, og kjørte hele veien over grensen til Arusha i Tanzania. Dagen etter dro vi ut på det som skulle bli en dag full av spennende møter og sterke inntrykk.