ReiselivSkottland

Eventyret på det Skotske høyland

Deler av klassen fikk som sagt muligheten til å være med backpackerne til det Skotske høyland. Her fikk vi actionfylte opplevelser og nydelig natur. Dag 3 og 4 for highlandsgjengen var dermed mildt sagt noe annerledes enn for resten av klassen.

ReiselivSkottland

Touchdown i Skottland

Kilt, haggis og sekkepipe. Reiseliv har akkurat kommet hjem fra Skottland, nærmere bestemt Edinburgh. Her har vi fått oppleve mye av det denne fantastiske byen har og tilby.

BackpackerSkottland

🏴Skottland.

Backpackerne dro til skottland forrige søndag. Vi reiste først til Edinburgh også videre til highlands på tirsdag. Dette gjorde vi på turen:

Route 66

Linjeuke og oslotur

Nå er første linjeuka for året over, og Route 66 har gjør mye gøy! Vi starta uka med å spille endel band, lærte om blues og hadde overnatting inne på klasserommet med blant annet Grease på skjermen.

Bistand/actionMoldova

Hjelp til å hjelpe

Misjon uten grenser er ein organisasjon som arbeider for å hjelpe barn og familiar i seks av dei fattigaste landa i Europa. Grenland Folkehøgskule har i fleire år samarbeidd med organisasjonen, mellom anna i forhold til valgfaget «Prosjekt Moldova» og linja Bistand/Action.

Route 66

Velkommen til Route66!

Velkommen til Route66 sin første bloggpost! Route66 linja er ny for året, og vi har kommet godt igang disse 5 ukene som vi har vært her.